Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, Fiúk szerintetek...

Lányok, Fiúk szerintetek melyik testalkat szebb?

Figyelt kérdés

A kérdésemet egy másik kérdés ihlette, miszerint a molettebb nők, avagy a sovány nők?

Én belinkeltem a példaképemet, aztán írt valaki, aki azt mondta 10 férfiból 8nak az tetszik, amit másodjára linkelni fogok. A második képről nem írok semmit, mert nem szeretnék vitát, és ha ráismer a válaszoló a képre nem szeretném, hogy az legyen szapulom ezt a testalkatot, mert nem is. Csak nekem személy szerint sok..

Szóval a "példaképem": [link]

[link]

Jennifer Nicole Lee

és a másik:)

[link]

[link]

23L

2011. máj. 20. 20:01
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Amúgy én is dolgozom rajta, hogy legalább valami hasonlót kihozzak magamból, mint Jennifer alakja.:P Hál Istennek nekem nem kell olyan kövérségből kiindulni, mint ahogyan ő nézett ki. Nekem csak formálnom kell magam.

Meg hát bizony sok-sok évbe telne az, mire így néznék ki:D

2011. máj. 20. 22:28
 32/40 anonim ***** válasza:

"Amiket az egyik válaszoló linkelt, azok szerintem valami eszméletlenül aránytalanok és ocsmányak"

Oké, hogy szerinted ocsmányak, de egy női testnek eredetileg X alakja van, ezeknél ez bőven megvan, akkor mitől is aránytalan?

(Nem kell mindenkinek tetsszen ez, és nem is azt mondtam, hogy márpedig ez a szép, de hogy aránytalan lenne...)

2011. máj. 20. 22:38
 33/40 A kérdező kommentje:
én pont ezért írtam csak annyit, hogy nekem sok. Nem szeretném itt minősíteni ezt az alakot, hisz kinek mi! Milyen is lenne már, ha mindenkinek ugyanaz tetszene.:)
2011. máj. 20. 22:58
 34/40 anonim ***** válasza:
Egyik se tetszik, de ha kettő közül kell választani, akkor legyen az első.
2011. máj. 21. 09:00
 35/40 anonim ***** válasza:

Body Rock TV-s csajt ajánlom a figyelmedbe :)

http://www.youtube.com/watch?v=HE_1dW6Nl00&feature=feedu

2011. máj. 21. 09:12
 36/40 szamóca. ***** válasza:

hát ennek nincs is dereka...

de legalább a melle nagyon ott van:D

2011. máj. 21. 10:40
 37/40 anonim ***** válasza:
Már megint egy ilyen kérdés... Tudod, hogy szinte mindenki a "példaképedet" fogja választani! Számalom...
2011. máj. 21. 11:28
 38/40 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik. Az első olyan nőietlen, sosem tetszettek az ilyen csajok, a 2. meg aránytalan, felül vékony, alul meg iszonyat széles.
2011. máj. 21. 12:15
 39/40 qwp753 ***** válasza:
persze hogy az elso)
2011. máj. 21. 18:14
 40/40 anonim ***** válasza:
Az első gyönyörű
2011. máj. 21. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!