Lányok, Fiúk szerintetek melyik testalkat szebb?
A kérdésemet egy másik kérdés ihlette, miszerint a molettebb nők, avagy a sovány nők?
Én belinkeltem a példaképemet, aztán írt valaki, aki azt mondta 10 férfiból 8nak az tetszik, amit másodjára linkelni fogok. A második képről nem írok semmit, mert nem szeretnék vitát, és ha ráismer a válaszoló a képre nem szeretném, hogy az legyen szapulom ezt a testalkatot, mert nem is. Csak nekem személy szerint sok..
Szóval a "példaképem": [link]
Jennifer Nicole Lee
és a másik:)
23L
Amúgy én is dolgozom rajta, hogy legalább valami hasonlót kihozzak magamból, mint Jennifer alakja.:P Hál Istennek nekem nem kell olyan kövérségből kiindulni, mint ahogyan ő nézett ki. Nekem csak formálnom kell magam.
Meg hát bizony sok-sok évbe telne az, mire így néznék ki:D
"Amiket az egyik válaszoló linkelt, azok szerintem valami eszméletlenül aránytalanok és ocsmányak"
Oké, hogy szerinted ocsmányak, de egy női testnek eredetileg X alakja van, ezeknél ez bőven megvan, akkor mitől is aránytalan?
(Nem kell mindenkinek tetsszen ez, és nem is azt mondtam, hogy márpedig ez a szép, de hogy aránytalan lenne...)
Body Rock TV-s csajt ajánlom a figyelmedbe :)
hát ennek nincs is dereka...
de legalább a melle nagyon ott van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!