Lányok, Fiúk szerintetek melyik testalkat szebb?
A kérdésemet egy másik kérdés ihlette, miszerint a molettebb nők, avagy a sovány nők?
Én belinkeltem a példaképemet, aztán írt valaki, aki azt mondta 10 férfiból 8nak az tetszik, amit másodjára linkelni fogok. A második képről nem írok semmit, mert nem szeretnék vitát, és ha ráismer a válaszoló a képre nem szeretném, hogy az legyen szapulom ezt a testalkatot, mert nem is. Csak nekem személy szerint sok..
Szóval a "példaképem": [link]
Jennifer Nicole Lee
és a másik:)
23L
és, ha lehet ne írjátok, hogy "a kettő közt"
ha nem is tetszik egyik sem, de csak ebből a kettőből lehetne választani, melyik tetszene jobban?
Az elsőnek nagyon szép alakja van. Igaz, az 1. képen túl izmosnak tűnik, de szerintem csak azért, mert le van kenve.
A második szerintem iszonyat ronda, bocsi.
tudom, hogy szélsőséges, ezért is kértem, hogy tényleg ezek közül válasszatok, bár azt is tudom, hogy így nehéz, de próbáljátok meg:)
Nem tudom, hogy photoshop-e a 2. kép
Egyik sem.
Inkább egy Beyonce-s testalkat, vagy egy Christina Aguilera-s.
na. egyikse.
:D
az első nekem túl izmos... valahogy nőknél nekem nem tetszik az izmos, ráadásul ezek a képek sem éppen a avlóságot tükrözik de ettől most eltekintek.
a második... hát tetszik nem tetszik nekem ez már a dagadt kategória, de persze rá lehet fogni hogy én túlságosan kritikus vagyok...
én valami ilyesmit próbálok magamból kihozni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!