Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, Fiúk szerintetek...

Lányok, Fiúk szerintetek melyik testalkat szebb?

Figyelt kérdés

A kérdésemet egy másik kérdés ihlette, miszerint a molettebb nők, avagy a sovány nők?

Én belinkeltem a példaképemet, aztán írt valaki, aki azt mondta 10 férfiból 8nak az tetszik, amit másodjára linkelni fogok. A második képről nem írok semmit, mert nem szeretnék vitát, és ha ráismer a válaszoló a képre nem szeretném, hogy az legyen szapulom ezt a testalkatot, mert nem is. Csak nekem személy szerint sok..

Szóval a "példaképem": [link]

[link]

Jennifer Nicole Lee

és a másik:)

[link]

[link]

23L

2011. máj. 20. 20:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Szamóca akkor sok sikert! az egy igen jó cél :)
2011. máj. 20. 20:14
 12/40 szamóca. ***** válasza:

:)

igyekszik az ember... hálistennek hízékony éppen nem vagyok.

de falat kaparnám ha úgy néznék ki mint a kérdező linkjén a daginő.:D

2011. máj. 20. 20:18
 13/40 anonim ***** válasza:
második nő szerintem nem is létezik, legalábbis ilyen formában tuti nem :D
2011. máj. 20. 20:23
 14/40 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy inkább az első. :D De én is inkább arra szeretnék hasonlítani, amit szamóca linkelt.. pár centi lemenne a combomból és akár én is lehetnék a képen xD
2011. máj. 20. 20:24
 15/40 anonim ***** válasza:
És, ha mindenki elfogadná az alkatát úgy ahogy van?:)
2011. máj. 20. 20:31
 16/40 szamóca. ***** válasza:

miért fogadnád el, ha tudsz tenni érte hogy jobb legyen?

most akkor fogadjam el hogy büdös a s*ggem és inkább ne is mossam?:DD

jó, sosem voltam a nagy fogyókúrák híve. igazából sosem fogyóztam:D hülyeség magad megsanyargatni. elég ha odafigyelsz magadra, és nem pakolsz feleselgesen túl sok kaját a hasadba.

vannak akik gének miatt vagy hormonok miatt kövérek. igen, pk vagy fogadják el, vagy kezdjenek vele valamit. de ha valaki rinyál hogy kövér de azért lecsúszik a zacskó csipsz minden nap attól kiakadok.

2011. máj. 20. 20:36
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kövérekre gondoltam:) Pl Beyonce alkatára is mondták már,hogy kövér. Most akinek ilyen az alkati adottsága az fogyjon le olyanra mint akit belinkeltél?

Csodáljuk,hogy olyan sok az anorexiás? Nekem nincs bajom az alkatommal, persze odafigyelek rá. Mellesleg hülye példát hoztál fel, a sz@ros segg az mindenkivel előfordul, az alkatot viszont nehezebb elfogadnunk. Nos, ha mindenhonnan azt látjuk meg halljuk,hogy ez az alkat ilyen meg olyan szexi , akkor hogy a fenébe fogadjuk el azt amit kaptunk?

2011. máj. 20. 20:39
 18/40 szamóca. ***** válasza:
48%

nem a beyonce alkatról beszéltem.

te annyit mondtál hogy mindenki fogadja el, amilyen. ezzel nem rétettem egyet.

természetesen túlzásokba nem kell esni, és nyilván többféle "szép test" van, mindenkinek más tetszik. van akinek az.

de vannak alkatok, amik egészségtelenek, csúnyák. nem kell elfogadni mindent amit a természet ad ha változtatni tudsz rajta.

és nem kell olyat elérni amit én linkeltem. nekem az az optimális, amúgyis kb olyan az alkatom, a testfelépítésem, ezért NEKEM szerintem ez áll jól. vannak más felépítésű lányok, széles mell széles csípő, nekik arra kell rágyúrni.

viszont én hiába akarok 95Ds melleket, sosem lesz - ezért akarom azt, amit linkeltem. mert az számomra reális.

2011. máj. 20. 20:42
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze a lényeget kihagytam..

Nem azzal van a gond,hogy szeretnél jobbat kihozni magadból. De , ha már valaki alapból nem elégedett magával akkor hiába lesz jobb és jobb mindig ott lesz az a valami, hogy 'na de lehetnék még jobb'. (persze nem mindenkinél van így). Így sosem tudja elfogadni magát teljesen.

2011. máj. 20. 20:43
 20/40 szamóca. ***** válasza:

szerintem épp ez az a "lehetne még jobb" mentalitás, amivel egyre jobbat és jobbat tudsz kihozni magadból. persze csak ha nem társul negatív attitűddel, de ez már inkább pszichológia, és természetesen az nem jó.

én úgy élem ezt meg, hogy magamból megpróbálom a lehető legjobbat kihozni, és ami a lényeg: megfelelő "ár-érték arányban". vagyis felmérem, hogy mi éri meg és mi nem.

lehet tudnék a képnél jobbat is kihozni magamól, de ahhoz már túl nagy erőfeszítések kellenének, ezért nekem "elég" az.

2011. máj. 20. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!