Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Nagy a hasam? Kép!

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 19. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ennyi husi még jó, de ebben a ruhában nagyon feltűnő, és így már valahogy nem szép. Más ruhában viszont szerintem nagyon csini lennél. :)
2011. máj. 19. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Nem rossz az alakod, de ilyen túlsúllyal nem kéne miniszoknyát meg haspólót húznod... Ez így vissztaszító és k.rvás!
2011. máj. 19. 20:52
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Remélem ezt a göncöt csak valami csúnya viccnek gondoltad?!

Igen, nagy a hasad, pláne, ha ilyen cuccokat akarsz hordani. De látszik rajtad, hogy meg se moccansz, de tömöd magadba a moslékot. Semmi izom, tónus. Még most kezdj el szerintem valami hatásos mozgásformát, mert 25 éves korodra egy olyan debella trampli leszel, hogy jaj.

Amíg meg nem éred el az álomalakot, addig öltözz fel nornálisan, máris sokkal jobb látvány leszel.

2011. máj. 19. 21:27
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem vészes, de tornázz többet / változatosabban, ebből is ki lehet hozni jobbat. A lábaid meglepően szépnek hatnak ekkora felesleg mellett, érdekes.
2011. máj. 19. 21:31
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
gáz és nagy. nekem ennél sokkal kisebb, de így is feszélyez, és nem szívesen vennék fel haspólót. az öltözködéssel sokat tudnál javítani az alakodon, de persze az igazi megoldás pár kg mínusz, meg sport lenne.
2011. máj. 19. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

hát a ruha remélem csak vicc, és sajnos azt kell hogy mondjam, hogy nagy a hasad. én 165cm vagyok és 50kg, és én nem rakom így ki...

18/L

2011. máj. 20. 00:05
 17/21 anonim ***** válasza:
41%
Igen, nagy, de ahogy látom, az egód is, hogy ilyen alakkal ilyen ruhát felveszel. Ne haragudj, de azt hiszem, arcon röhögnélek az utcán, ha így meglátnálak.
2011. máj. 20. 09:52
 18/21 anonim ***** válasza:
53%

1-2 számmal kisebb az a szoknya, mint kéne, ez az egy gond van.

Hidd el, nincs rossz alakod, de rohadt előnytelen ez az öltözék.

Megfelelő ruhával (és nem zsákra gondolok, mert az sem előnyös) bombanőt lehetne kihozni belőled;-)

2011. máj. 20. 19:26
 19/21 anonim ***** válasza:
a lábaid szerintem rendben vannak, az uszogumit korrigáld hulla-hoppal pl, és jo lesz ez;)
2011. máj. 26. 16:34
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a hasad nem csúnya.:O De a lábad nem tetszik. Ajánlom figyelmedbe a sok görkorizást.:)
2011. júl. 11. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!