Ha mindennap csinálnék 200 felülést és normálisan kajolnék, napi 5-ször és sok vizet innék, mennyi idő múlva lenne lapos a hasam?
nyári szünetben sokat zabáltam,és felszedtem magamra 7 kilót.
ezért le akarok fogyni.
most vagyok 160 cm és 55 kiló
és 13 éves
már ha ez számít valamit
ha normálisan kajolok és felülésezek,mennyi idő után lesz lapos a hasam?
és ha mellette kosarazok?
előre is köszi a válaszokat
Ezt azert igy nem lehet kikalkulalni...
A test erdekesen mukodik, de nagyon logikusan: ahova a legkonnyebben hizol, azaz ahova egybol feljonnek a parnacskak, onnan megy le utoljara. Ha te hasra hizos vagy, akkor ez nem lesz villamgyors folyamat.
En peldaul alig hizok a hasamra, ha megis, akkor is nagyon hamar lemegy onnan.
Egyebkent a hasad mar par nap dietazas utan laposabb lesz, mert ha kevesebbet eszel, tobb vizet iszol, akkor kitisztulnak a beleid, nem lesz akkora pocakod. De a lerakodott zsir ettol lasabban megy le.
De a dieta alatt tenyleg maximum esszeru taplalkozast kell erteni a te esetedben, mert meg gyerek vagy, ha tetszik, ha nem es nem vagy tulsulyos abszolut, szoval egy erosebb dieta es hirtelen fogyas neked artani fog, mert fejlodesben vagy.
köszi első :)
hát ez nagyon géz mert tényleg a hasamra hízok nagyon :S
és nem akarom szétcseszni a szervezetemet,ezért írtam hogy kosaraznék is mellé meg felüléseznék
szóval a normális kajálás alatt nem az ilyen 90 napos diétát meg vízfogyókúrákat értem :D
csak nem zabálok ennyi édességet és több gyümölcsöt,zöldséget eszek :D
másodiknak is köszi :D
akkor majd megkérdezem valakitől :D
először is valami normális kaját lőj be magadnak, kerüld a zsíros kajákat, és fogyassz fehérjedúsat, ezenfelül a futást ajánlom, hasedzés is jöhet, csak felülést ne, mert tönkre teszed a derekad, helyette csinálj hasprést+lábemelést
ezt így nem igazán lehet kiszámolni, hogy mennyi idő alatt lesz olyan alakja az embernek, mint amilyet szeretne
értem :)
amúgy ez is olyan nagy,a saját apám eddig azzal csesztetett hogy csináljak felülést hogy lapos legyen a hasam,erre kiderül hogy szétcseszi a gerincemet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!