Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi értelme van a szépségversen...

Mi értelme van a szépségversenyeknek?

Figyelt kérdés

miért van belőle olyan sok? kit érdekel, hogy ki a szebb?

miért olyan fontos a szépség?

2011. máj. 18. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Unatkoznak:)

Muszáj valahogy eltölteni az időt:D vagy ego növelés?

Mellesleg , a szépségversenyekre akik jelentkeznek, legtöbbjük nagyon szép, szóval nem értem mi lényege van. :)

2011. máj. 18. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy önbizalmat nyerjenek.Általában úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy az életben mindent ki kell próbálni egyszer, de a szépségverseny az egyik olyan, amire az életben nem vállalkoznék..Nem is értem, hogy gondolják azok, akik jelentkeznek..Még azt mondom, ha valami 100 milliós nyeremény lenne, akkor jó, de a legtöbb versenyen mit kapnak?Egy vásárlási utalványt?vagy egy műanyag srasszköves koronát? Elképesztő...
2011. máj. 18. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
egyszer én is kipróbàlnék egyet, tök jó ajàndékokat lehet nyerni :D
2011. máj. 18. 15:12
 4/4 anonim válasza:
25%

Hogy mi értelme?! Menj el egyre és megtudod. De itt egy pár dolog:

1.A nők szeretik, ha figyelnek rájuk, és hogy egész nap / este csak az ő kéréseit figyelik. Azt a kényeztetést amit átélhetsz előtte az hihetetlen. (családtól, barátoktól)

2.Ekkor rá jöhetsz, arra hogy kik azok az emberek akik tűzön vízen át veled tartanak.

3.Akik szeretnek szerepelni.

4.Meg akarják magukat mutatni, ki akarnak törni, ebből a szerencsétlen nyomor életből.

5.Önbizalom szerzés céljából.

Persze én magamból indulok ki, ez az én véleményem. Én szimplán szeretek középpontba lenni és imádok színpadon lenni, szerepelni. Jót tesz a kis egomnak. Igen lehet egoistának nevezni, de legalább nekem van önbizalmam és nem csak hiszem, hogy van.

2011. nov. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!