Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van értelme elvinni megvarratni?

Van értelme elvinni megvarratni?

Figyelt kérdés
Van egy gatyám amit már annyira széthordtam hogy a combomnál ugye szétsúrolódott és már "bomlik" az anyag vagy mi. De imádom azt a gatyát és nem látszik rajta hogy ennyire használt, de egyre nagyobb a lyuk rajta. ha elviszem valami varrónőhöz tud valamit csinálni vele? Vagy felesleges? Köszi a válaszokat!
2011. jún. 26. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

esetleg ha nem olyan különleges az anyag kivágja ott az anyagot és egy ékformát (foltot) bevarr de az attól függ hogy hol van a lyuk mert ha lépsz jó lenne ha nem látszana.

szerintem próbáld meg.

2011. jún. 26. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt hogy kiszakadt a nadrágom ott középen és simán megcsinálta úgy hogy nem is látszik.
2011. jún. 26. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyszerű farmergatya :) Ilyen világosabb színű. Kb 6-8 cm-es már a lyuk rajta :( Nem tudom meddig szakadhatna még, illetve ha bevarr egy formát oda akkor nem fog-e attól még tovább szakadni? Mert ugye nem úgy szakadt el hogy mondjuk beakadtam valamibe hanem a folyamatos súrolástól szétbomlott az anyag így körülötte is jön szét folyamatosan (legalábbis ha így hordanám akkor bomlana tovább).

Megnéztem, ha mondjuk jó nagyot lépek akkor látszik csak, amúgy nem.

Kb mennyiért csinálnák meg ezt?

2011. jún. 26. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

farmer az jó mert sűrű az anyag de ha gondolod nézd meg magad hogy ráhagysz a lyukra illetve a rongyolódás szélétől kb:1.5cm-t,annyinak elégnek kell lennie.

az eredeti anyagig fog csak vágni és ott lesz a varrás,mert ott lesz csak tartós.

2011. jún. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!