Ennek mi az oka? Miért van így és mi értelme?
Ez egy nagyon furcsa kérdés lesz... Azon gondolkodtam, hogy egyes szőrök hosszát úgymond szabályozza a szervezetünk, például hónalj és intim régió szőrzete nem nő egy adott hosszúság elérése után. Ezzel szemben a férfiaknál a szakáll, vagy a hajunk "korlátlan" hosszúságúra nőhet amennyiben nincs karbantartva.
Ha a szervezet tudja szabályozni, miért nem szabályozza a hajat és a szakállat is...
Lehet hülye kérdés, de elgondolkodtam rajta és nem találtam értelmes magyarázatot.
Pontosan úgy van ahogy az első írta.Én például 3 éve nem vágattam a hajamból semmit,Mégis csak a hátam közepéig ér,és nem nő tovább.Soha nem volt olyan hosszú,hogy eltakarja a fenekemet.A hátam közepéig lenő,és megáll,s utána már csak töredezik,roncsolódik(ilyenkor jön a hajvágás)
A párom egyszer fogadott a haverjával,hogy ki bírja ki legtovább,hogy nem borotválkozik.Neki is egy darabig nő a szakáll,és megáll..Nem lesz télapó hosszúságú a szakálla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!