Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mitől kezdtek el "p....

Lányok! Mitől kezdtek el "p. Icsásodni"?

Figyelt kérdés
Azokhoz szólok akik nem alapból ilyenek, (...anyagilag is el vannak eresztve),hanem akik ilyenné válnak! Mi okból kezdtek el tizen-huszon évesen, úgy kinézni, öltözni, mint a 40 évesek? Magazinok és a média hatása ez? Gondolom hogy egymásnak akartok így kinézni inkább, mert hogy a férfiakat rohadtul nem érdekli az biztos:) Max. azokat akik eszközként használnak benneteket, nézni-valónak, tárgynak... Mire jó ez?
2011. máj. 14. 08:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jaja
2011. júl. 9. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Akik ilyenné "elp*csásodnak" azok alapból is olyanok voltak, csak éppen mondjuk 5 évvel azelőtt nem tört a felszínre. Nekem nyomathatja a média orrba-szájba az ilyen-olyan divatot, meg a semmit nem takaró ruhákat, akkor is normálisan fogok öltözni.

Általában az ilyen mindent megmutató 14-16 évesek felnőttebbnek akarnak tűnik, azt hiszik ezzel azt érik el, meg hogy menők és ők kellenek majd a pasiknak. (ami egy bizonyos rétegre igaz is)

Amúgy néha bizony előfordul a "félrediagnosztizálás" is, mert történt már velem olyan, hogy színházba mentem (ergo egy csinos kisestélyi, enyhe smink és egy szép tűsarkú) és hallottam ahogy a hátam mögött két csaj... hát nem túl jól vélekedik rólam... :) Pedig hasonló stílusuk volt, mint alapjáraton nekem. :) Bár tény, ez nem általánosságban igaz, de ha valakin egy kicsit rövidebb (nyilván nem p*csaszoknya) ruha/szoknya van, magassarkú stb. akkor nem kell egyből ennek titulálni. :)

2012. okt. 13. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!