Lányok! Mitől kezdtek el "p. Icsásodni"?
Akik ilyenné "elp*csásodnak" azok alapból is olyanok voltak, csak éppen mondjuk 5 évvel azelőtt nem tört a felszínre. Nekem nyomathatja a média orrba-szájba az ilyen-olyan divatot, meg a semmit nem takaró ruhákat, akkor is normálisan fogok öltözni.
Általában az ilyen mindent megmutató 14-16 évesek felnőttebbnek akarnak tűnik, azt hiszik ezzel azt érik el, meg hogy menők és ők kellenek majd a pasiknak. (ami egy bizonyos rétegre igaz is)
Amúgy néha bizony előfordul a "félrediagnosztizálás" is, mert történt már velem olyan, hogy színházba mentem (ergo egy csinos kisestélyi, enyhe smink és egy szép tűsarkú) és hallottam ahogy a hátam mögött két csaj... hát nem túl jól vélekedik rólam... :) Pedig hasonló stílusuk volt, mint alapjáraton nekem. :) Bár tény, ez nem általánosságban igaz, de ha valakin egy kicsit rövidebb (nyilván nem p*csaszoknya) ruha/szoknya van, magassarkú stb. akkor nem kell egyből ennek titulálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!