Akiknek lelapuló, erőtlen haja van: mit kezdtek vele, hogyan formázzátok, hogy ne legyen egyhangú, de jól nézzen ki?
A hajlakkot nem használhatom, mert a párom nem szereti, ezért ultimátumot adott, ha szeretném hogy hozzámbújjon, és ölelgessen, akkor tegyem le. Pedig az elég jó volt, megtartotta a hajamat.
A waxtól bezsírosodik.
Valami ilyesmi lenne az álmom:
Hogyan tehetném ilyen szép ívessé, és mivel tarthatnám meg, hogy a szél, vagy bármilyen apró légmozgás ne fújja szét?
És ilyen fejhez simuló a hajam, csak a frufrum növesztem:
Az arcformám nem ilyen, kerek, és iszonyat hamar zsírosodik a hajam :( Ha már hozzáérek, akkor estére zsíros és tartás nélküli lesz.
Ugyanez a gondom, kivéve, hogy nem adott ultimátumot a barátom, ő hajlakkal együtt is szeret:-)
Rövid Victoria Beckham
frizurám van, és érdekes, de ha kivasalom, és utána feltupírozom, (majd persze hajlakkal rögzítem), akkor volt, hogy 4napig is tartott.
De gondolkodom még a hajtőemelésen, és egy enyhe daueron is, mivel a göndör haj többnek tűnik (kevés is van)
Leszögezem, párom azért kérte, hogy tegyem le, mert fulladt attól, ha a hajamhoz ért az arcával. Számomra is fura volt, de azóta nem köhög, szóval tényleg gondja volt vele.
GOndoltam már rá, hogyha sikerül kicsit ráncba szedni magam, és lenöveszteni a fru-frum, akkor rövidebbre vágatom, hogyha gyakrabban kell mosni se legyen nagy munka.
További fixáló tippek?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!