Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépségversenyekre miért...

Szépségversenyekre miért feltétel, hogy hajadon és gyermektelen legyen valaki?

Figyelt kérdés
A gyermektelent még értem valahol, de a hajadont kevésbé. Mit változtat valakinek a külsején, ha férjhez megy...?
2011. máj. 11. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, talán valami régies felfogás miatt lehet, hogy férjezett asszony ne mutogassa magát vagy ilyesmi.
2011. máj. 11. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő, ahogy férjhez megy, "piacképtelenné" válik. :) Mivel elvileg "maradandó" párja van, a férfiakat kevésbé érdekli. Ha egy ilyen nő nyerné meg a versenyt, a férfiak figyelmét kevésbé keltené fel, ergo nem lehetne vele jól eladni a dolgokat. Üzlet, reklám az egész...
2011. máj. 11. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert onnan akarnak gyönyörű butanőre szert tenni a kövér gazdag pasik. Férjezett és gyerekes anyuka nekik se kell... :-)
2011. máj. 11. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
vannak szépségversenyek férjezetteknek is.
2011. máj. 11. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, hogy miért 22 a felső korhatár. Én 23 vagyok de épp hogy 18nak kinézek, meg 22 felett már nem lehet szép? Szerintem pont azután szépűlnek meg a nők.
2011. máj. 11. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Sok helyen 30 év a korhatár. Szerintem a "standard" szépségversenyeknél lehet 22 a korhatár, de ott az alsó is lejjebb van, úgy tudom.
2011. máj. 11. 18:13
 7/8 anonim ***** válasza:
A királynőnél 22 volt. Volt is cirkusz, hogy az orosz csaj, hogy jutott be, mikor 23 volt. Fórumokon ment a vita erről. De 23 felett biztos nem megetsz. Ez azért elég gáz...
2011. máj. 11. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a korhatár dolog. Eleve azzal számolnak, hogy meghíznak a fiatalon szép nők...

Szerintem inkább az az igazán szép, aki 30-40-50 évesen is tartja a formáját és az arca sem változik sokat. Persze ennyi évesek nem kifutókra valók.

De kíváncsi lennék, hogy mi lenne a statisztika, ha egykori 20-as szépségeket megnéznének 40-50 éves korukban is... :-)

2011. máj. 11. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!