Szerintetek a "Szép vagyok? " típusú kérdések alatt mindig a kérdező fényképe áll?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 20:40
1/9 anonim válasza:
persze, miért tenné ki más képét?
2/9 anonim válasza:
Szerintem van egy pár szemét ember .... :D
Szóval lehetséges,hogy mások képeit rakják ki.
3/9 anonim válasza:
Nem, pl. ismerősömet kirakta valaki irigységből...(nagyon szép csaj, és egy előnytelen képet rakott ki róla)
4/9 anonim válasza:
Az még lemaradt, hogy szétszedték a csajt, lerusnyázták, meg mindennek lehordták.
5/9 A kérdező kommentje:
De aztán legalább leszedték a kérdést?
2011. máj. 9. 20:51
6/9 anonim válasza:
Le, de eltelt pár nap mire észrevettük.
7/9 anonim válasza:
Többnyire igen, de azért van pár szemét, aki mások képét teszi ki, hogy lejárassa őket.
8/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem mindig a kérdező van a képen.
9/9 anonim válasza:
Úgy fél éve poénből kiraktam magamról egy randa képet, hogy lássam, ilyenkor mi történik. Senki se akarta elhinni, hogy ez nem lejárató kampány.
Szerintem az látszik, ha valaki más fényképét teszi ki (kivétel az én esetem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!