Szerintetek valóban a képen lévő személy tölti fel ide a "szerintetek szép vagyok" című kérdések képeit?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy sok esetben vmi rosszakaró égeti le itt a képen lévő személyt...2010. máj. 22. 20:02
1/6 anonim válasza:
szerintem igen, akkor lenne leégetés, ha ronda emberek képei lennének feltöltögetve..
2/6 anonim válasza:
szerintem is.pont az elöbb láttam olyat,hogy(jó az nem magáról írta)töltött fel egy képet és hogy szép-e ez a lány..és késöbb amikor már több komment érkezett,leírta hogy egy csicska ..stb...
5/6 anonim válasza:
Én is raktam fel magamról képet :D
És sokan írták, hogy szép vagyok így nőlt az önbizalmam is!:)
6/6 mus musculus válasza:
Szerintem meg nem. Egyesek szeretnek szemétkedni, szeretik a saját szemükkel látni/fülükkel hallani az ellenségük szidalmazását, mert ez megnyugtatja a kis lelküket. Egy E/1-ben feltett kérdés esetén senkinek sem az lesz az első dolga, hogy számonkérje a kérdezőt, milyen jogon töltötte fel egy másik ember képét.
Én így gondolom, de biztos túlsúlyban vannak a nem kamu topicok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!