Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az izzadság...

Mit tehetnék az izzadság ellen? :S

Figyelt kérdés

Hello. 15 éves vagyok, és (szerintem a stressztől) nagyon izzadok, de csak a hónaljam. És nagyon zavaró a nagy izzadság folt a ruhámok, egyszerűen nem tudok felvenni csinos blúzokat felsőket, mert beleizzadok. :( Semmi féle dezodor, spray nem használ. Annyit kipróbáltam már. Se Fa, Dove, Rexona...semmi. Csak illatosak, nem izzadásgátlóak. :S Mit próbáljak még ki, ami TÉNYLEG használ?:S

HELP!!!

15/L

2011. máj. 8. 12:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ilyen bunkó hozzászólásokat írni, az anyukám is mondta hogy rákot okoznak az ilyenek, így ő is alumínium-mentes deot használ. Ha csak ilyeneket tudtok írni, akkor inkább nem érdekel a véleményetek. Köszike.
2011. máj. 8. 15:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
nem értem mi a gondod? kaptál választ és tovább agonizálsz. ha ennyire félsz a rák kialakulásástól türd meg az izzadságot! amúgy nem kell mindennap használnod, elég ha csak akkor ha elmész otthonról...
2011. máj. 8. 15:38
 13/19 anonim ***** válasza:
2011. máj. 8. 16:29
 14/19 hümi ***** válasza:

nekem is ez van :S

már azon gondolokozok, hogy benyomatok botoxot a hónaljamba azt csá izzadás :D ..de az se lehet vmi egészséges meg nem is olcsó, meg fájdalmas is ahogy beszúrják de biztos hatékony megoldás lehet egy ideig...

2011. máj. 8. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

én is ugyan így voltam.:S

de mostmár bionsen japanse minerals-t használok....

dm-ben lehet kapni

sima átlátszó üvege van,és átlátszó kövek vannak benne

vizet kell bele tölteni és összerázni..

egy hét után kezd használni teljes mértékben,mert a hét alatt kitisztulnak a más dezodoroktól a szerevezetedbe jutott méreganyagok..

eggyáltalán nem rákkeltő,csak természetes anyagok vannak benne...:)

2011. máj. 8. 18:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy a solutio antisudorica tartalmaz alumíniumot, ami rákkelhőt hatású LEHET! Nem bizonyított tény, hogy ettől alakul ki a rák.

Amennyiben nem szeretnél rákos lenni, semmilyen dezodort (fa, nivea, dove, rexona,garniel stb.) ne használj, mert azok is tartalmaznak alumíniumot, ergo az is rákkeltő hatású lehet.

Akkor pedig nézzük logikusan a dolgokat. Valamit úgy is fogsz használni, hátha bejön a termék. A dezodor 5-600Ft-ba kerülnek és viszonylag hamar elfogynak. A solutio antisudorica max. 4-500Ft és nekem több, mint két hónapig elég volt. Este fürdés után vattát átitattam vele és áttöröltem a hónaljamat, már másnap is alig izzadtam! Egy a lényeg, borotválás után nem szabad használni!! Egyébként nekem olyannyira bevált, hogy 1 hétig használtam mindennap, utána már csak kétnaponta este fürdés után és nem volt izzadságfolt, se izzadságszag. Ez mellett nem is kell dezodort használni.

Ha már valamire úgy is költesz, és ha mindkettő okozhat rákot, akkor mit érdemesebb venni, azt ami használ, vagy azt ami nem?!

16/L

2011. máj. 8. 18:45
 17/19 hümi ***** válasza:
utolsó: én lehet kipróbálom ezt a solutio antisudorica-t, ennyiért megéri szerintem : )
2011. máj. 8. 18:50
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Oké, tudom hogy azok is rákkeltő hatásúak, csak arra voltam kíváncsi, hogy alumínium nélkül már nem is lehet meggátolni az izzadást?! :S Rendben, kipróbálom, remélem segít.
2011. máj. 8. 19:18
 19/19 anonim válasza:

Én is rettentően izzadtam, suliban főleg. Mindig feketében jártam, hogy ne látszódjanak a foltok. Aztán elkezdtem a solutio antisudoricát, 1-2 hétig használtam, utána nem kellett, mert már nem izzadok, csak ha 40 fok van :)

19/L

2011. máj. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!