Mit tehetnék az izzadság ellen? :S
Hello. 15 éves vagyok, és (szerintem a stressztől) nagyon izzadok, de csak a hónaljam. És nagyon zavaró a nagy izzadság folt a ruhámok, egyszerűen nem tudok felvenni csinos blúzokat felsőket, mert beleizzadok. :( Semmi féle dezodor, spray nem használ. Annyit kipróbáltam már. Se Fa, Dove, Rexona...semmi. Csak illatosak, nem izzadásgátlóak. :S Mit próbáljak még ki, ami TÉNYLEG használ?:S
HELP!!!
15/L
Elsőnek: köszönöm a választ, rákerestem a neten, és itt is, hogy mit írnak róla, mindenki azt mondja hogy nagyon jó, használ is, csak az a baj, hogy írják hogy milyen káros, sok az alumínium benne stb. :/ Megy a pont.
Második: mondtam, hogy a stressz miatt van, nem a póló anyaga ez már biztos. De amúgy a kérdésre válaszolj légyszíves, nem arra voltam kíváncsi hogy mitől van.
akkor most mondok valamit :)
a gumicukor is ràkot okoz...nézz màr körbe komolyan...
az alumínium tényleg mérgező, ez tény.
kérdező: a kérdésre válaszoltam, azaz elmondtam, hogy nekem mitől volt ez, és én mit tettem ellene: lecseréltem a pólóimat. nem tudom, miért kell megsértődni, csak egy lehetséges megoldást mondtam, ha neked nem használ, akkor bocsi, én csak segíteni próbáltam.
Szivem, konkrétan kimutatták, hogy a dezodorokban lévő alumínium, illetve egyéb adaélkanyagok nem okoznak bizonyíthatóan rákot.
Rákos és egészséges nőket vizsgáltak, semmit nem találtak.
De tudod, ne gépezz, mert rákot okoz, ne lakj vezetékek alatt, mert rákot okoz, ne igyál vizet, mert sok a hormon benne, aztán véletlenül holnap kukid nő, ne egyél húst, mert férges lehetsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!