Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Veletek is volt már ilyen?...

Veletek is volt már ilyen? Nagyon rossz érzés.

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy nem tudtam hova írni,ezért úgy döntöttem ide fogom. A lényeg az,hogy régebben 1-2 éve amikor még másik iskolába jártam eléggé szépnek tartott pár ember(és ezt most nem egóból írom),volt két levakarhatatlan hülye gyerek,de most még is hiányzik az hogy valakinek tetsszek és azt mondja hogy szép vagyok.

Lényegében azért ,mert amióta másik suliba jöttem folyton lerondáznak,tavaly eléggé durván aptis voltam,akkor azért is cikiztek .. idén pedig a bajuszom(nagyon kicsi volt) miatt,és spontán a kedvük szerint csúnyáznak le.. Én nagyon érzékeny vagyok és sokat sírtam e-miatt,meg gondolkoztam azon is ,hogy magányosan fogok meghalni... Ráadásul tudom,hogy itt mindenki egy csúnya lánynak tart,és senkinek sem tetszenek innen soha a büdös életben sem.

--------------------------------------------------------------------

Remélem nem untátok el nagyon magatokat az unalmas szövegemen :D A kérdésem az,hogy volt már veletek olyan,hogy valaki lecsúnyázott? Neked is rosszul esett? Mit tettél annak érdekében,hogy elfelejtsd amit mondott? Köszi :)

13/L

2011. máj. 5. 15:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Így éltem le 5 évet (4. osztálytól ált.suli végéig), kezdetben csak az osztályom, később az egész suli rám szállt a külsőm miatt, utálok erre visszaemlékezni, de soha nem felejtem el, emiatt lettem olyan, amilyen. (Egy állásinterjún alig tudok megszólalni, közösségekben utálnak, mert nem tetszik a nézésem...)

Középsuliban ez megszűnt, bár amennyire visszahúzódó lettem, ott meg átnéztek rajtam, mintha nem is lennék.

Most is ez van, de már megszoktam:-S

22L

2011. máj. 6. 00:32
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon tetszik amiket írtatok. :) Elgondolkoztam azon,hogy mi van,hogyha látnátok akkor is ezt gondolnátok-e? Nincs kisugárzásom,mert nem mosolygok meg semmi,szerintem átlagos vagyok.(néha picit szépnek néha meg nagyon csúnyának találom magam.) Egyébként nem sajnáltatásból írtam ki ezt,hanem hogy megnyugtassatok. Megfogadtam az egyikőtök tanácsát és visszaszóltam :). Sajnos nem arra,hogy lenyomorékoztak... annyira bírom az ekkora segghülye barmokat azt se tudják mit jelent :SS k*rvára sétő. :/
2011. máj. 6. 15:21
 23/25 A kérdező kommentje:
Mármint a hozzáállásotok tetszik,nem az hogy piszkálnak titeket. Utolsó:ezek szerint nem lesz még rosszabb a középsuliban mint most? Én mindig úgy gondoltam,hogy maga lesz a pokol.
2011. máj. 6. 15:22
 24/25 anonim ***** válasza:
szia ujra! a 2. vagyok :) ma meguntam az osztálytársaim szorakozását a 2. orába és visszaszoltam...mostmár nagyon unom öket :S gondolom te is igy vagy vele :) de a 4. ora után már megint kezdték a hülyeségeiket pl h ilyen fejel nekimenék a láncfürésznek Pff ugy beszélnek velem mint ha legalább lleprás lenék :S
2011. máj. 6. 20:59
 25/25 anonim ***** válasza:
és megköszönném hogyha elküldenéd nekem is az msn-cimedet elbeszélgetnénk legalább :)
2011. máj. 6. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!