4 hete van piercingem és ma nagyon fájt a suliba. Egyszerűen aszthitem rögtön kiveszem. Feszült fájt és nagyon rossz érzés volt. Szerintetek mi baja lehet?
nem értem..:(és hát a bőrt én nem látom hogy elvékonyodna..de ez az érzés..nagyon rosz volt ma..pedig enm piszkálom meg semmi nem is akadtam vele be semmibe..:S remélem mihamarabb választ tudtok adni..segítsetek kérem..
ja és szerintetek már ki lehet venni.?
és gennyezik is..és néha látom h egy kicsit véres piros a genny..:S :'(
nem lehet kivenni sztem.nekem is van a köldökömben és még nem lehettett kivenni 4hét után..
amugy neked hol van?
igen köldök..még ma is fájt sajnos..olyan mintha középen ahol megy át az a nem tudom minke hívják a 2 gömb között az a kis csík,rúd hidacska.xD mintha oda annak a közepénél bele lenne szorulva vmi és ha mozgok vagyis ha ülök és utána kihúzom magam akor érzem..:Sde akk sajog..:S és orvosi fém és nem vagyok rá allergiás..
köszi azért a választ..:P
betadin.
mindennap 3x vagy többször kezeld le és akkor hamar megfog gyógyulni:D
nekemis a köldökömbe van lassan 1éve:D
nekemis fájt az elején.olyankor mindig lekezeltem és akkor jobb lett.mostmár csak aloe first-öt használok rá.
remélem hamar meggyógyul:D
14/L
köszönöm a válaszokat..
mostmár nem fáj szerencsére..
én 70%alkohollal és körömvirágkrémmle kenem de nem minden nap..mostmár gyógyul..de sajnos nem tudom milyenaz ha vékonyodik el a bőr..nem tudnátok képet linkelni hogy hogyan néz az ki mikor már elvékonyodott.?
előre is köszi.
Nekem már 2.szorra lett szuratva. Tavaly tavasszal csináltattam és még mindig gennyezik. a Betadin nekem semmit nem használt. Teganap vettem 70%-os alkoholt, este és reggel is bekenem és befogom kenni. Remélem hamar meggyógyul, mert már unom, hogy ilyen.
Sztem csinálhatod azt h, letekered a felső golyót. alúl kihúzod a szárat,de nem teljesen és "belefolyatsz" pici alkoholt. Vagy kihuzód a szárat és bekened a lyukat is meg a szárat is, de ezt nagyon gyorsan.
Sztem azértr érzed, hogy akad, mert nincs megmozgatva eléggé a pc, és vigyázz, nehogy "összeragadjon" a pc, a váladékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!