Veletek is volt már ilyen? Nagyon rossz érzés.
Az a helyzet,hogy nem tudtam hova írni,ezért úgy döntöttem ide fogom. A lényeg az,hogy régebben 1-2 éve amikor még másik iskolába jártam eléggé szépnek tartott pár ember(és ezt most nem egóból írom),volt két levakarhatatlan hülye gyerek,de most még is hiányzik az hogy valakinek tetsszek és azt mondja hogy szép vagyok.
Lényegében azért ,mert amióta másik suliba jöttem folyton lerondáznak,tavaly eléggé durván aptis voltam,akkor azért is cikiztek .. idén pedig a bajuszom(nagyon kicsi volt) miatt,és spontán a kedvük szerint csúnyáznak le.. Én nagyon érzékeny vagyok és sokat sírtam e-miatt,meg gondolkoztam azon is ,hogy magányosan fogok meghalni... Ráadásul tudom,hogy itt mindenki egy csúnya lánynak tart,és senkinek sem tetszenek innen soha a büdös életben sem.
--------------------------------------------------------------------
Remélem nem untátok el nagyon magatokat az unalmas szövegemen :D A kérdésem az,hogy volt már veletek olyan,hogy valaki lecsúnyázott? Neked is rosszul esett? Mit tettél annak érdekében,hogy elfelejtsd amit mondott? Köszi :)
13/L
Mikor 13 éves voltam engem is megbántottak,visszahuzodo lettem ettöl,és abban az időben elástam volna magam.Aztán "megerősödtem" és vissza mertem szolni,és befejezték a hülyeségeiket.
Ha nem szolsz vissza akkor csinálj ugy mintha meg sem hallotad volna,rájönnek hogy feleslegesen beszélnek butaságot.
És egy értelmes ember senkinek nem mondja azt hogy csunya,mert a szépség az amugyis relativ,és csak egy külső tulajdonság,a belső az ami fontos.
és lehet hogy szép vagy csak irigységből mondják ezeket.
De az a lényeg hogy ne törödj velük:)
Köszi a válaszaitokat.:)
Majd remélem én is megerősödök,jó lenne.
Egyébként nem hiszem,hogy féltékenyek,mert csak fiúk szóltak be.. :(
Ez igaz,de akkor is idegesítenek... meg olyan bunkók. :@
A mi osztályunkban egy normális sincs,még is sokan jófejnek tartják őket,még a puki versenyek miatt is,meg a hatalmas böfögések után is.:SS Nem értem őket.. :/
Ne törődj velük, 13 évesen olyan butácskák.. pl azt is cikizik, aki fejlettebb a koránál, holott amúgy szép. nem tudják még mi a jó:D
Amúgy nekem ismerősök nem, de vadidegenek állandóan beszólnak, általában elég trágárul, mert nagy a szám és milyen csúnya a fejem. 18 éves vagyok, és még nem tudtam megszokni, talán majd egyszer.
Ahogy előttem is már mondták, a szépség mindenkinek mást jelent. Tudom elcsépelt már, de igaz, hogy a szépség belülről fakad. Csak figyeld az utcán az embereket. Van amikor egy csaj ott riszálja magát, alakja gyönyörű, de látszik a kisugárzásán, hogy egy k*va és semmitmondó az arckifejezése. És van amikor egy számodra kimondottan nem szép valakinek olyan a kisugárzása, hogy ránézel és mosolyognod kell, van benne valami, ami megfog.
Az meg, hogy szerencsétlennek érzed magad, nem segít a helyzeten. Hidd el, hogy annyiféle ember van, és mindenki annyira mást szeret, hogy téged is meg fog szeretni valaki, csak légy önmagad. Ha mindig másmilyen akarsz lenni, akkor csak elmegy melletted az élet. Ne foglalkozz azzal, amin nem tudsz változtatni, mert olyannak születtél, fogadd el, és légy boldog, mert nem vagy rosszabb másoknál, csak mert nekik nem tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!