Mi van a fülemmel? Hogy tűntethetném el? (fültágító) kép
Retkes volt a tágeszod és begyulladt....
Menj el dokihoz mielöbb, mert ha jobban elfertözödik az kellemetlen tud lenni.
Nem kell 1 hónapot várnod, mert ez akut probléma és azonnal kell kezelni.
Ja és ha legközelebb újra tágítod, mert most egy darabig nem szabad, akkor vegyél 1000 ft ért fertötlenítö sprayt és használd is!
-.- Ez a fültágító.. Minek az? Úgy is csúnya, ez a következmény pedig undorító.
19/F
szerintem bőrgyógyi...de addig is fertőtlenítsd le...
jobbulást:)
18:14 vagyok! Ne haragudj a kirohanásért, csak kár, hogy tönkre teszed a füled!:S
Amúgy itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkérdezzem: Ha valamikor megváltok tőle, akkor hogy fog kinézni a fületek? Ott fog lógni?
na, fejlemények: elmentem a háziorvoshoz,először csak kitisztítani akarta a körülötte lévő részt (gennyes volt és nem igazán akarta abba hagyni)
de szinte kiesett a tágesz, megmutatta milyen undorító belül, kitisztította az egészet, gyakorlatilag bekötötte a fülemet és jöhettem haza. kaptam kenőcsöt, azzal kenegetem, nagyon csúnya, most megvárom amíg begyógyul (és gondolom be is forr) majd újra elkezdem. tudom, mit rontottam el.lassú leszek és fertőtlenítek mindig:D
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!