Műköröm férfiaknak?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen?2011. ápr. 26. 22:43
21/23 anonim válasza:
Na fiúkák! Én műkörmös vagyok és elárulom nektek olyan ,hogy férfi műköröm kifejezetten nincs!!
Előfordul, hogy pasinak csúnyán letörik a körme és kb. 3mm marad. Ezt uyan ki tudjuk pótolni zselével ill. porcival de matt és átlátszó lesz azaz senkinek fel nem tünne hogy ki van pótolva!! és persze nem rakunk rá dízítést meg semmi olyan extrát amit 1 nő körmére tennénk!!!!!
22/23 anonim válasza:
Sok tuskó... A férfi legyen ápolt, nagyobb gáz, ha igénytelen!
23/23 anonim válasza:
Hát néha kellhet.Nekem úgy beszakadt a körmöm,hogy 4 hónapig rohadt csúnya volt.Szerencsére lábon volt,de ha kezen van biztos elmegyek rendbe rakatni.Úgy lenni nem lehet.Nyílván nem arról van szó,hogy kifestettem,meg ilyesmi,csak vissza állítatom.Abba még semmi nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!