Műköröm férfiaknak?
Már milyen okból kéne egy férfinak műköröm?
(Lehet rá ok, pl lerohad az igazi)
EZT MÁR NEM BIROM.
Hol vannak a FÉRIAK?????
Nem vagyok búza. nagyon csúnyák a körmeim, és még egy ideig azok is maradnak
és gondoltam megkérdezem, hogy van-e műköröm kifejezetten férfiaknak, szóval valami rövid
Ne is idegesíts, nem vagy búza, de ilyenek már eszedbe jutnak... Most ez komoly. Remélem olvas erre még férfi és csak azért nem írt mert sírva, görcsösen csapkodja a padlót a röhögéstől. Komolyan FÉRFIKAT akarUNK!!!
Körmöddel kapcs: áztasd be vágd le szépen, ha annyira nem megy, akkor menj el egy manikűröshöz, de ha megkérdezed a műkörmöt ki fog röhögni.
Ui. Ha smink tippet kérsz szólj ;)
mér kell egyből leszólni a másikat :D
gondolom vészesen undorítóak a körmei (kicsik,rágottak,fene tudja)
Nem kell egyből a műkörömre gondolni. Menj el egy manikűröshöz és érdeklődd meg mit lehetne kihozni a körmeidből mert emiatt gátlásosabb vagy hátrányoz sok dologban,akármi. Valszeg leápolja beáztatja tesz valamit rá amitől gyyorsabban nő,akármi. :)
am én is sokáig szenvedtem a körmeimmel de a sors nem áldott meg szép hosszú nőies körmökkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!