Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műköröm férfiaknak?

Műköröm férfiaknak?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen?
2011. ápr. 26. 22:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A nőket nem érdekli a körmöd... :D Az érdekelné őket, ha műkörmöt hordanál xD
2011. ápr. 26. 23:44
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

na jó én nem nézlek b*zinak....jó??:)

Szóval igen van férfi műköröm,de az lényegtelen hogy női vagy férfi,ez nem egy ruha nem egy parfüm hogy más az illata a színe...

Ennek nincs illata...Ha olyat csináltatsz ami úgy néz ki mint az eredeti köröm,akkor csináltathatsz,de ha mintásat szeretnél akkor is lehet...csak az már b*zis lenne:)

De mondok jobbat,a lábadon is csináltathatsz...:)

[link]

2011. ápr. 27. 09:59
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

rendbe lehet azt tetetni szerintem műköröm nélkül is!

és igen, ahogy feljebb már írták: FÉRFIAKAT AKARUNK!

2011. ápr. 27. 16:00
 14/23 anonim válasza:
5%
NEMKÉNE
2011. ápr. 27. 19:19
 15/23 anonim ***** válasza:
Én erősítette már páromnak a körmét zselével, mikor teljesen szétrágta. nem volt hosszab, csak egy vékony védőréteg volt a körmén.
2011. ápr. 27. 21:25
 16/23 anonim ***** válasza:
Létezik.
2011. máj. 29. 22:30
 17/23 viktoria1954 válasza:
70%

Egy...nem b.ziságon múlik...

Kettő...nem tudom láttatok-e már hosszú körmű gitárosokat?... Van akinek pl. nem kényelmes a pengető ezért hosszúra növesztik a körmeiket vagy egy teljesen természetesen kinéző műkörmöt tetetnek fel...

Persze csak ha azért akarod feltetetni mert tetszik akkor bizony igen komoly problémák lehetnek a nemi identitásoddal...Műkörmös voltam...

2011. szept. 30. 17:01
 18/23 anonim válasza:
100%

Miert ferfiatlan ha egy pasi apolt? A kedves holgyek nem a krapek kezet nezik egybol, hogy mennyire apolt? Es ugyanez a pasi nem a kezevel simogatja a nunust?

Naszoval az apolt kez nem nemi kerdes, mint egyeni higienias intelligencia.

Mukorom? Miert is ne? Nahh persze nem karmokra kell gondolni es nem kell egyboll csillamporokat meg mifrancot gondolni ra.

Mukorom felrakasa indokolt, ha peldaul kenyszeres koromrago valaki, avagy mondjuk sokat gitarozik, esetleg olyan kulso hatasok erik nap mint nap, amitol a sajat szaruretegunk tulsagosan igenybevett.

Nem kell egybol buzazni holgyem es uraim ... harisnya is van ferfiaknak :))) (jo lenne vegre lemaszni a farol)

2012. jan. 16. 19:52
 19/23 anonim válasza:
97%
ertem en, hogy ferfiakat akartok lanyok ... de hol is vannak azok a nagybetus CSAJOK?
2012. jan. 16. 19:59
 20/23 anonim válasza:
létezik nekem is van...
2013. febr. 27. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!