Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad?

Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés
érdekel hogy 100 bol hány ember tartja magát szépnek
2011. ápr. 26. 14:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hangulatfüggő. Most perpillanat igen. De van amikor hányok magamtól...xd
2011. ápr. 26. 15:41
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

régebben rengeteget nyafogtam az unokatesomnak,hogy milyen csunya vagyok. nem voltam az a rettentő ronda,de nem is szép. főleg az vitte le az önbizalmam,hogy felfele ivelő szemeim vannak,mikőzben mindig olyan szép lefele ivelőre vagytam. és mindig ha lattam lanyokat akiknek olyan szep szemuk volt,rettentő irigy voltam és szomoru.

aztán szerencsere az unokatesom egyszer mikor atjott hozzank és latta,hogy sirok,elmondta,h örüljek,hogy egeszseges avgyok,meg minden,nalam ezerszer rondabbak vannak,és hogy en egyaltalan nem vagyok csunya. majd jokat nevettünk utana,probalt jokedvre deriteni,és megigertette velem,h többet nem sirok azert mert nem tudom magam elfogadni. utana igyekeztem megtartani az igeretemet. nehez volt,de sikerült,és igyekeztem inkább azzal foglalkozni,h jol erezzem magam ,minthogy allandoan meg akarjak felelni. ha meglatok egy nagyon szep szemu lanty,mindig elkap az irigyseg,meg mais,de mar nem annyira. előnyben tudom tartani a szép orromat:D tudom,hogy mindig is lesznek olyan lanyok,akikre feltekeny leszek. de ez nem allhat annak utjaba h boldog legyek:)

ja és miota nem nezegetem magam suliba,h fh,mar megint igy-meg ugy nezek ki,több a baratom,es jofejnek tartanak:) azota ,miota megvigasztalt az uncsitesom,egy ev eltelt és rengeteget valtoztam. talan a jokedvem kiült az arcomra és több fiu és erdeklődik irantam :P

ugyhogy csajok törekedjetek arra,h elfogadjatok magatokat,mert ugye ti sem akarjatok azt,h a tinikorotok azzal menjen el,hogy nyafogtok és sirtok,h milyen csunya vagyok?:)

én atlagosnak tartom magam

2011. ápr. 26. 16:13
 23/33 anonim ***** válasza:
Igen. Szépnek tartom magam. Persze vannak rossz pillanataim, amikor nem annyira, de száz napból 99-ben szépnek látom magam.
2011. ápr. 26. 17:56
 24/33 anonim ***** válasza:
Nagyon változó. Van, hogy bűnrondának, van hogy szépnek. Ez az aktuális kedvemtől függ. Ma átlagosnak.
2011. ápr. 26. 18:38
 25/33 anonim ***** válasza:
van amikor igen, de legtöbbször nem. most épp igen :)
2011. ápr. 26. 18:48
 26/33 anonim ***** válasza:
Igen.:)
2011. ápr. 26. 19:04
 27/33 anonim ***** válasza:
Változó.. de általában igen. Az arcomat tényleg szépnek látom, de az alakommal elégedetlen vagyok.. :/ mondjuk most kezdek sportolni, de olyan nehéz elkezdenii... :S
2011. ápr. 26. 21:31
 28/33 anonim ***** válasza:

nem. szerintem nagyon ronda vagyok :\

14/L

2011. ápr. 26. 21:50
 29/33 anonim ***** válasza:

hangulatfüggő, de többször látom szebbnek magam, mint nem. talán mert boldog vagyok, és mert elfogadtam magam, jól érzem magam a bőrömben, ezt látják mások is, és ezért tetszem nekik.

de a legfontosabb, hogy van egy ember, akinek a legszebb vagyok, így mikor mellette vagyok, még szebbnek és boldogabbnak érzem magam, mint valaha :)

2011. ápr. 27. 01:46
 30/33 anonim ***** válasza:
Nálam is hangulatfüggő, van, amikor szépnek tartom magam, mostanában viszont undorodom magamtól, gyűlölöm a külsőmet...
2011. ápr. 27. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!