Szépnek tartod magad?
Kedvtől függ.Vannak olyan részeim amik tetszenek, és vannak olyanok amik nagyon nem:SMár nagyjából elfogadtam magam, igazából, úgy 14 éves korom környékén volt olyanom, hogy semmim sem tetszett.Aztán összejöttem az első barátommal, és
ez megváltozott.Mostanra már egész kibékültem magammal, szóval igen(:
Én ezzel a kérdéssel úgy vagyok,hogy vannak idők amikor igen vannak amikor egyáltalán nem.
Sokszor érzem azt,hogy még átlagos sem vagyok.
Mikor kijön egy pár pattanás az arcomon,mikor olyan semmilyen a hajam,mikor nem éppen igényesen,divatosan vagyok felöltözve. És erre persze rátesz egy lapáttal az ha éppen körülöttem bomba nők vannak... olyankor teljesen mínuszban van az önbizalmam.
De ugyanolyan sokszor érzem azt is,hogy szép,ápolt,igényes jó megjelenésű,jó kisugárzású lány vagyok.
Van mikor egy kicsit el is vagyok magammal szállva,mikor csak a külsőmmel törődöm,mikor nem számít már csak az,hogy tökéletesen nézzek ki.
Szóval én ilyen labilis személyiség vagyok,hol így hol úgy. :)
18L
néha igen néha nem...
Mondjuk smink nélkül sajnos nem sokszor találom magam szépnek, csak nyáron amikor szépen elmúlnak a pattanásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!