162cm és 44 kg vagyok lehetek modell?
Figyelt kérdés
a modellkedés csak B\' terv :)2009. márc. 5. 18:57
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy 170 cm-nek minimum kell lenni, de szerintem ha valaki annyira jó, akkor ez nem akadály, vannak alacsony híres modellek is.
2/7 anonim válasza:
Szia. Fotó modell lehetsz, de ahhoz befektetésre is szükség van. Kifutó modelnek alacsony vagy. Bár engem egyszer felkétek divatbemutatóra, én 160 cm és 47 kiló vagyok, de az ismerős volt, kisvárosban. Igaz nem fogadtam el az ajánlatot, de az mindegy.
3/7 anonim válasza:
Lehetsz, ha szerződsz egy ügynökséggel és csináltatsz sok tízezerért portfoliot, meg 80 ezerért elvégzel egy modell tanfolyamot. Akkor lehet esélyed. Tapasztalat...nem volt elég a portfoliom, a tanfolyamra nem volt pénzem, így nem kellettem, pedig 170 centi vagyok és 48 kiló, szóval csak a pénz számít, meg hogy kinézz valahogy.
L/19
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. márc. 5. 21:53
5/7 anonim válasza:
hát én 13 éves vagyok 167cm és 45kg én is modell szeretnék lenni. de nem tudom hogy éves vagy hogy fogsz e még nőni..:/ de 160cm lehetsz modell és vékony is vagy.. =)
6/7 anonim válasza:
160 centivel csak fotomodell lehetsz.
7/7 A kérdező kommentje:
amugy még csak 12 éves vagyok szóval úgy nézzétek a 162cm-t::D
2009. márc. 5. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!