Igy lehetek sikeres modell?
163cm magas vagyok és tudom hogy minimum 170cm-nek kellene lennem. De iszonyatosan vékony vagyok! És nagyon karakteres,csontos modell arcom van. Vajon lehetek-e igy modell? Van esélyem bekerülni igy egy nagy ügynökséghez akik kijuttatanak külföldre dolgozni stb.? (azért nem jelentkeztem még meg ki van irva hogy 170cm az elvárás:/)
Nagyon szeretnék modellkedni! Segitsetek válaszolni!
Portfóliómat már elkészitettük és voltam már sminkmodell is.
Megkérdezhetem hogy mik a méreteid és hány kiló vagy?
Otthon mérted a magasságodat, vagy más mérte? Mennyi idős vagy?
Nem. Az összes nevesebb ügynökségnél 173centi a minimum, az alatt maximum takarító lehetsz náluk.
Ez a fotómodellség meg hülyeség, parasztvakítás, álltatás. Fotózásra is csak a nagy ügynökségektől keresnek embert, aki ugye minimum 173 centi.
Ahol annál alacsonyabbakat is foglalkoztatnak, egész meglepőmód pénzért teszik. De munkát az életben nem fogsz kapni. Ez van. A modellszakma ilyen kegyetlen világ. Csak le akarnak húzni, ha kellenél nekik, megtalálnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!