176 cm és 47kg jó a modellkedéshez?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 12:46
21/25 anonim válasza:
én is 172 -52 jiló.MAgyarországon nem fogsz nagy sikereket elérni .Nézz körül.A sikeres modellek Itt mint Zimány Linda,DUkai Regi,DEbreczeni Zita,nem mások mint kufferkirálynők.De sztárok.Ezért ők kapják meg inkább a munkát mint a szebb testfelépítésű lányok.NA a Sarka KAtáról ne is beszéljek.Fogd magad menj Olaszba,vagy Angliába,oda elég vékony vagy.
22/25 anonim válasza:
először azt hittem, hogy rosszul látom. 47 kg nekem nagyon kevésnek tűnik. de persze szerintem lehet esélyed a modellkedésre, mondjuk ez sokmindenen múlik:)
23/25 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit vékony vagy! Legalább egy 4-6 kg.-ok fel kéne szedned! Egyébként én 172 cm és 52 kg vagyok. A csípő méretem nekem is 85, a derék 68, és a mellbőség 81.
És rám is mindenki azt mondja, h milyen vékony vagyok és hogy elmehetnék modellnek.
15/L
24/25 anonim válasza:
Én kifutó és fotomodell vagyok 16 éves leszek és 11 évesen keztem. Én 181cm vagyok és 56 kg.
Ezek az adatok még nagyon meghatározóak:
Derékböcség min.57-max.63.
Csípöböség:min.72-max.8O
Mellböség:min.7O-max.83
Ezenkivül ha csúnya az arcod akkor esélyed sincs!!
jah és 51 kg-töl foglalkoztathatnak modelleket különben megbüntetik öket!! Amúgy van neked rendszeres menzeszed???
Irj privi e-mailt! Meg küld képet aztán megadom a modellügynökség telefonszámá!!
Puszi!! L/16
25/25 anonim válasza:
Ha nincs meg a 90-60-90 akkor nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!