A magasságom kizáró ok?
Kislányos arcom van és általában olyan kis vidám vagyok és mosolygós, de a magasságom miatt furán nézek ki. (kislányos arc + magas test = kontraszt)
17 éves vagyok és 171-2 cm. Mindig én vagyok a magas lány, plusz mondanom se kell, hogy a fiúk a 160 cm-s barátnőimért vannak oda..Vannak magas barátnőim is, de ők is hasonló cipőben járnak mint én, bár ők szeretnek magas lenni.
Mit csináljak ha feszengve érzem magam a magasságom miatt?
Nekem ez a 172 körüli már sok :D A 168 cm lenne a tökéletes. :)
Plusz szívesen hordanék magassarkúkat (olyan 10 cm-seket) de hát ugye.. Remélem hamar be fog indulni nálam az alacsonyodás..:D
174 cm vagyok, és megértem a problémád. :) Az 180, vagy annál magasabb srácok az 160-as lányokért vannak oda, de szerencsére már megszoktam. Hat éve van egy 176 cm magas barátom. :)
Magassarkút meg hordok én is. Ha egy magas lány, a hosszú lábaival felvesz még egy magassarkút is, esetleg egy térdig érő, szűkebb fazonú szoknyát... A várt hatás nem marad el, mindenki ámul-bámul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!