nem ronda!ha fogyni akarsz,szerintem max 5 kilót.
guggolj,biciklizz,felülésezz..ezek a legjobbak.:)
és nem ő tehet arról,hogy nincsenek gigamellei,szóval nem kéne olyanokat írogatni,hogy gáz..
Szerintem jó vagy így:) Igaziból ez a nők hülyesége rájöttem már hogy le akarunk fogyni hogy tetszünk másoknak.
Akik meg azt írták hogy dagadt vagy és 10kg-t kel fogynod azt hagyd figyelmen kívül.10 az túl sok.Max 5kg-t.A melleddel semmi baj.Nyilván nem vagy még 20 ezért még biztos nőni fog kb 20-21éves korodig.De nem tehetsz róla hogy nem nő nem te irányítod.
21:59
"a melled egy kicsit legyen nagyobb ha pasizni akarsz"
Ja, tök jó, hogy Képzeletföldjén élünk!!! Olyan jó. Rá nézek a mellemre. Erősen koncentrálok. 'Légy nagyobb, légy nagyobb!" és hirtelen megnő! Tök jó, hogy ilyen szép világban élünk, mindenki megváltoztathatja a mell méretét akarata szerint! Tökéletes az élet, minden nő tökéletesen megvan elégedve magával..:))))
utolsó : ez jó volt XD. OFF: Mindenki itt osztogatja szegény lányt,h nagyobb melle is lehetne....Úristen... Csak úgy lehet érvényesülni a mai világba ha van valakinek 90D-s melle? Ja bocs...
csak h válaszoljak is a kérdésre, nem, nem vagy duci,de kicsit formáld a felsőtested egy kis tornával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!