Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ronda az alakom? (KÉP)

Nagyon ronda az alakom? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

mennyit fogyjak?

2011. ápr. 22. 19:43
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
DE UGYE EZ MÉG NEM DUCI?
2011. ápr. 23. 11:33
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem. Pont jó. Nem is sovány nem is kövér.
2011. ápr. 23. 12:06
 23/34 anonim ***** válasza:
Semmi szükséged nincs fogyásra, ne akarj ilyen gebe hurkapálcika lenni. Csini vagy. :D
2011. aug. 21. 21:14
 24/34 anonim ***** válasza:
26%
Ne higgy nekik és ne élj álomvilágba kövér vagy! 10kgt fogyj és jó alakod lesz.
2011. aug. 21. 21:42
 25/34 anonim válasza:

nem ronda!ha fogyni akarsz,szerintem max 5 kilót.

guggolj,biciklizz,felülésezz..ezek a legjobbak.:)

és nem ő tehet arról,hogy nincsenek gigamellei,szóval nem kéne olyanokat írogatni,hogy gáz..

2011. aug. 21. 21:46
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó vagy így:) Igaziból ez a nők hülyesége rájöttem már hogy le akarunk fogyni hogy tetszünk másoknak.

Akik meg azt írták hogy dagadt vagy és 10kg-t kel fogynod azt hagyd figyelmen kívül.10 az túl sok.Max 5kg-t.A melleddel semmi baj.Nyilván nem vagy még 20 ezért még biztos nőni fog kb 20-21éves korodig.De nem tehetsz róla hogy nem nő nem te irányítod.

2011. aug. 21. 21:54
 27/34 sára04 válasza:
42%
szerintem nem nagyon , tálán pár kilót kéne fogynod.a melled egy kicsit legyen nagyobb ha pasizni akarsz,de szerintem annyiira nem szép ha valakinek nagy a melle.
2011. aug. 21. 21:59
 28/34 anonim ***** válasza:

21:59

"a melled egy kicsit legyen nagyobb ha pasizni akarsz"

Ja, tök jó, hogy Képzeletföldjén élünk!!! Olyan jó. Rá nézek a mellemre. Erősen koncentrálok. 'Légy nagyobb, légy nagyobb!" és hirtelen megnő! Tök jó, hogy ilyen szép világban élünk, mindenki megváltoztathatja a mell méretét akarata szerint! Tökéletes az élet, minden nő tökéletesen megvan elégedve magával..:))))

2011. aug. 22. 00:45
 29/34 anonim ***** válasza:

utolsó : ez jó volt XD. OFF: Mindenki itt osztogatja szegény lányt,h nagyobb melle is lehetne....Úristen... Csak úgy lehet érvényesülni a mai világba ha van valakinek 90D-s melle? Ja bocs...

csak h válaszoljak is a kérdésre, nem, nem vagy duci,de kicsit formáld a felsőtested egy kis tornával.

2011. aug. 22. 01:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Szerintnem 5 kilót ledobsz, elkezdesz feszesíteni, és jó lesz :) ÉS valaki itt írta, hogy kicsi a melled. Megnyugtatlak: ezzel ne törődj :) Mindenkinek más a mellmérete, és nem attól nő egy nő (vagy lány egy lány), hogy hasig lógó cickói vannak :)
2011. aug. 22. 07:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!