1/34 anonim válasza:
Kb. olyan 4-5 kilót kéne. Kezdj el tornázni, futni, cukros, zsíros ételeket elhagyni, és egész jó lesz. Az alap jó, csak látszik, hogy kicsit elhagytad magad. Hajrá!
2/34 Klüti válasza:
Szerintem nincs veled semmi baj, a férfiak nagy részének ez a típus kifejezetten bejön. :)
3/34 anonim válasza:
5-10 kilot kéne fogynod mert semmi melld viszont a hasadnál elég sok a felesleg.A fogyás után a melleid is nagyobbak lennének mert abbol nem fog lemenni semmi!!!
5/34 A kérdező kommentje:
nem.;):D
2011. ápr. 22. 19:48
6/34 anonim válasza:
Amúgy a mellből is fogy az ember, sőt...!!
De mivel neki nincs , így abból nem fog.
5 kilót kellene sztem.
7/34 anonim válasza:
én ugyanilyen voltam, mielőtt 10 kilót fogytam:D
8/34 anonim válasza:
Nekem alapvetően tetszenél, meg fogynod sem kéne, de nagyon gáz, hogy semmi melled nincs...
9/34 A kérdező kommentje:
hát sajnálom hogy nem nagy mellel születtem...
2011. ápr. 22. 20:50
10/34 anonim válasza:
ma 19:46
Elmondanám, legtöbb nő (nem mind, legtöbb!) mellből fogy először, úgyhogy itt megdől az elmélet.
Kérdező:
Nekem kifejezetten tetszik az alakod, vékony a derekad, széles a csípőd. Egyedül tényleg a melled, amiből kicsit nagyobb jobban passzolna, de ez legyen a legkisebb baj (inkább ez, mintha szilikon lenne).
Szerintem sem kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!