Bejön a pasiknak az ilyen alak? 10ből mennyire értékeled?
Jaj, az a nö a képen amit küldtél nagyon nem szép!
Az istenit neki,
nagyon jó tested van, azokkal a lábakkal, ne csináljad már itt elkeseríted a férfi népet itt a húsvétiünnepek közepén
Sokkal jobban nézel ki, mint amilyen lányt belinkeltél. Nekem nagyon tetszel. Jó az alakod. A lábaid is.
9 pont
Bomba alakod van te nő :) nem értelek,komolyan,hogy miért akarsz ilyen alakot?! [link] - mert ez szerintem kegyetlen vékony,nekem nem tetszik.
Örülj,neki,hogy így nézel ki,hogy ilyen alakod van.
Legyél rá büszke :)
18L
Szia! Nekem kb ugyan ilyen az alakom, ezért örülök, hogy ilyen jó fogadtatást kaptál:)
Én is sokat szoktam azon gondolkodni, hogy fogynom kéne, bár az amit belinkeltél nekem sem tetszik.
Furcsa, mert ha magamat nézem ronda, kövérnek látom magam. És így hogy rólad látom a képet (és közben egy szinte ugyan olyan alak köszön vissza) úgy gondolom jó az alakod. :)
Hány centi/ kiló vagy? És a korod mennyi?
ajj ember .. nekem lenne ilyen alakom, mint neked :\ de nekem sz*r körtealakom van ..
10/10, tényleg nagyon szép az alakod!
Ja, így már emlékszem (mert válaszoltam anno ide is), Te írtad ki a másik kérdést.
Jól nézel ki, jó alakod van nagyon, ne akarj változni!
Egy igazi homokóra alak! Nagyon szép, én is ilyet szeretnék.(: Ja és azt a csont alakot felejtsd el!
10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!