Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy bejöjjek a...

AniiitaCata kérdése:

Mit tegyek, hogy bejöjjek a pasiknak?

Figyelt kérdés
.. nem tudom,hogy magyarázzam el,de megpróbálom és kérlek segítsetek. Mit tegyek,hogy bejöjjek 1 pasinak?... nem az,hogy nem jövök be.. de .nmtudom.. nem valami sok eséjem van náluk. Suliba járok még. 8-ikos vagyok és a sulimba nem engedik, hogy túlságosan kilegyek festve.minimális.mit tegyek?...hogy öltözzek..?.. hogy viselkedjek..?... sajnos hülye voltam és levágattam a hajam.. kb.a vállamig ér... a hajamat,hogy hordjam?.. SEGÍTSÉTEK.
2011. febr. 21. 19:29
 1/4 anonim válasza:
Szerintem ne stresszelj ezen. Öltözz úgy, ahogy neked tetszik, viselkedj természetesen, ne akarj senkinek megfelelni, vagy valakit leutánozni. Aztán előbb-utóbb akad majd valaki, akinek tetszeni fogsz. :)
2011. febr. 21. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem meg még gyerek vagy és inkább tanulj meg mondjuk helyesen magyarul, mert a pasizással még ráérsz. festeni magad nyolcadikos korodban? nevetséges. csitri.

21/L

2011. febr. 22. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Elvileg a pasik nem szeretik, ha a csajok sokat kenik magukat, én pl nem is kenem, mert feleslegesnek tartom, max egy kis korrektor ha előjön egy köcsög pattanás. Így natúran mégis érdeklődik utánam valaki. :O Szóval szerintem nem szükséges a smink, elég a korrektor kisebb bőrhibák elfedésére (túlzásba ne vidd!), öltözködésnél meg az alakodnak megfelelően öltözködj. Az előnytelen részeidet -pl ha van egy kis felesleg a hasadon- ne emeld ki azzal, hogy sző, feszülős pólót veszel fel. A viselkedésed meg legyen természetesen, amilyen igazából vagy, ne játszd meg magad! A rövid haj is szép tud lenni, csak ügyelj az ápolására. És még 14 évesen bőven ráérsz azért pasizni, de hajrá. :)

15/L

2011. febr. 22. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:

15:37-es, te sem vagy teljesen normális... "csitri"... -.-

a választ a kérdésre pedig nem tudom. csak add önmagad szerintem, felesleges másnak tűnnöd, azért 1 kg festéket magadra kenni, erőltetni egy teljesen más stílust, mint ami te magad vagy, csakhogy tetszést arass egy fiúnál... tapasztalatból mondom, ne tedd. :D

18L

2011. febr. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!