A kisugárzás ( tekintet, mozdulatok ) mennyire ronthatnak le egy férfit külsőleg?
ront..
hugh grant minden filmjében összevissza pislog meg ilyen ááhh de utálom olyan izééé.
Nalam teljesen. De ez nyilvan fugg ferfitol is.
Egy idoben eleg sokat randizgattam ismerosok ismeroseivel. Volt egy pasi, aki nagyon-nagyon jol nezett ki, gyonyoru szemei voltak, magas volt, sportos, jol oltozott, szep haj, szep bor, sorolhatnam. 30-as evek elejen. A randi elso perceben elment az osszes eletkedvem, mert annyira, de annyira gyamoltalan volt, olyan sutan mozgott, beszelt, felve nezett, mintha o lenne a kisfiam es eppen vinnem az elso iskolai napjara. En pedig meg nem ohajtottam gyermeket vallalni, igy nem lett tobb randi. Hozzateszem, hogy kb 3 oran at totyorgott mellettem, direkt hagytam, hogy o iranyitsa a randi helyet (hatha ismeros terepen batrabb lesz), de nem valtozott semmi.
Hirtelen megertettem hogyan lehet szabad es gyermektelen egy ennyire tuti pasi (kulsoleg) 32 evesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!