Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kisugárzás? Ennyire számít?...

Kisugárzás? Ennyire számít? (Bővebben).

Figyelt kérdés

Mielőtt jönnének azok a válaszok, hogy egyek urániumot, meg stb, tisztáznám, hogy NEM arra gondolok:D

Szóval:(előre is bocsi, volt már pár ilyen kérdés)Ha van mondjuk egy szép lány, eléggé szép, de semmi önbizalma, rondának látja magát, akkor tényleg a többiek is rondának fogják pl. látni? Vagy szépnek fogják, csak nem közelítenek felé a kisugárzása miatt?

A környezetemben is vannak olyan lányok, akik nem a legszebbek, de mégis olyan kisugárzásuk van, hogy"megszépíti" őket, és szinte mindenkit lehengerelnek. Egyszerűen megszépülnek a kisugárzásuktól. És ez vele született, vagy "ők" alakítják ki?

Bocsi a sok kérdésért, de nagyon érdekel a ti véleményetek, mindent leírhattok, tapasztalatok, gondolatok, stb:D

(Igen, tudom, van google, de érdekel, hogy mások hogyan látják:) )

2011. aug. 10. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ennyire számít.

Van olyan ismerősöm, aki nagyon szép, de olyan mint aki karót nyelt. Sosem mosolyog, nagyon negatívan áll hozzá a dolgokhoz. Ettől szinte megcsúnyul. Nem szimpatikus az embereknek.

Ha pedig vidám, kedves és magabiztos vagy, sokan odalesznek érted, akkor is, ha nem vagy egy világszépe.

Szerintem részben vele született, de tanulható, fejleszthető is.

A legfontosabb, hogy legyen önbizalmad és legyél pozitív. Persze nem kell átesni a ló túloldalára, vagyis ne legyél beképzelt, de ismerd az erényeidet.

2011. aug. 10. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat, hasznos volt! :)

Hát igen, ezek szerint jól gondoltam, csak ugye már az önbizalom is egy külön téma...Tulajdonképpen a kisugárzás alapja, de az önbizalmat meg "szinte" bármi le tudja rombolni..:S

2011. aug. 10. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, számít! Szerintem egy lány szebb lesz ha magabiztos, ápolt, csinos és vidám, egyszóval pozitív kisugárzása van.

Viszont ha egy szép lánynak nincs önbizalma, rossz a kisugárzása akkor nem lesz rondább csak az emberek kevésbé nyitnak felé mert belül érzik hogy a lány pesszimizmusa rányomhatja a bélyeget az ő hangulatukra is.

2011. aug. 10. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Bizony! Van egy lány ismerősöm, aki gyönyörű, puha bőr, szép ajkak, szemek... de nincs önbizalma, így semmit nem ér. MÁsik ismrősömön van felesleg, az arcbőre éppen nem a legszebb, a szemei is elég csúnyák, mégis tele van önbizalommal, és minden fiúnak ő kell.
2011. aug. 11. 07:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megy a zöld kezecske!:D

Hát akkor minden önbizalomhiányosnak ez kell, hogy lbegjen a szeme előtt, hogy MAGABIZTOSSÁG(többek között nekem is! :D )

Köszönöm, és szép napot nektek!:D

2011. aug. 11. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:

De olyan nehéz magabiztosnak lenni és pozitívnak.Én például nagyon félős vagyok és nehezen nyílok meg mások elött és érzem hogy ez rányomja a bélyeget a kapcsolataimra.

Szerintetek a pozitív kisugárzás magától jön és születni kell vele vagy tanulható valahogy?

Bocs ha hülye a kérdés.

18/L

2011. aug. 11. 17:04
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia:D Mondhatni, hogy pont ugyanilyen vagyok. nekem elfajult picit, pszichológushoz fogok járni, mert én úgy érzem, hogy az is kell az nekem, hogy sikerüljön változni.

Szerintem tanulható, de ez az én véleményem. Én úgy vélekedek erről, hogy fejben dől el, HINNI kell, és sikerül.

Nem tudom, hogy Te hívő vagy-e, de én hiszek Istenben, és nekem ez is ad egy bizonyos erőt.

De ha nagyon nem emgy szerintem te is nézz el dokihoz, semmi ciki nicns benne, én is magamtól akartam:)

2011. aug. 11. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!