A jó kisugárzás mit foglal magában?
nem lehet leírni :S
nekem gyakran előfordul, hogy a lány nem néz ki jól, de olyan szintű kisugárzása van, hogy csak na!
A hogy csak na érdekelne:$ :D
Pl. vicces,szexi,aranyos,kedves, v miiii?? :)
elmesélek egy történetet. utcán járva sztem nekem minimális a kisugárzásom, nagyon ritkán volt olyan is h pl összenézek egy lánnyal és egymásra mosolygunk. aztán egyszer a villamosról leszállva észrevettem h éppen a hátitáskámban turkálnak ami a hátamon volt. mivel rajtakaptam, nem sikerült ellopnia az illetőnek semmit, de annyira felforrt az agyvizem, h annyira dühös és ingerült igen ritkán voltam valaha is. még szerencse h maradt egy kis önkontrollom és nem álltam le verekedni. mert amugy nyugis srác vagyok, de akkor nem sok választott el ettől. lényeg h miután elküldtem "finoman" szegény kisebbségit, mentem tovább az utamon, persze ez a düh, vagy nem is tudom minek nevezzem végig bennem volt. és a lényeg h komolyan mondom utána az utcán, ami már nem a tett helyszínén volt, annyi lány nézett rám mosolygósan mint még komolyan összesen soha. szóval akkor a kisugárzásom nagyon megnőhetett, az biztos.
hát ennyit akartam megosztani, tanulságot vonj le ha találsz =D
20F
Ez tényleg egy eléggé megfoghatatlan dolog, de ha nagyon muszáj lenne megfogalmazni, talán azt mondanám, hogy pozitív személyiség.
Magabiztos(de nem beképzelt), céltudatos, kedves, intelligens, önmagát adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!