Mi a véleményetek az alakomról? KÉPPEL
2011. ápr. 21. 19:41
21/36 anonim válasza:
Nagyon kövér vagy, bocsi, de csúnya. 15 kilót legalább le kéne fagynod.
22/36 anonim válasza:
egy kicsit vastag vagy, de látom, hogy nagy a hasad. és ez szerintem a sok szénsavas üdítőtől van. igyál inkább gyümölcsleveket vagy szénsavmentes vizet és eltűnik a hasad. persze felüléseket is végezz, naponta 15-20-at és nyárra szép leszel ;)
14/L
23/36 anonim válasza:
FUJ O__O" te sem vagy épp elméjű hogy ilyen képet teszel ki : ll elöbb fogyj le utána ahogy csak akarod ..
24/36 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de hát gondolom mivel felraksz magadról ilyen képeket, felkészülsz a negatív kritikákra is. Szerintem borzasztó aránytalan és kövér. A melled kicsi (ne értsd félre, szép amúgy, a kis mellel nincs baj) de a tested további része hatalmas a felsőtestedhez képest... A combod és főleg a hasad. Főleg utóbbi ami elég kényes terület rajtad. Szerintem kardio edzés-szerűen kellene lefogynod, szerintem kb 15 kg-ot, de ezt így nehéz megmondani.
25/36 anonim válasza:
Hát szerintem le kéne adnod kb 20 kilót.
26/36 anonim válasza:
Ez egy szerkesztett kép, egy amúgy vékony csajról... Ezért kicsik a mellei. A s*gge, hasa, combja Photoshoppal van széthúzva.
27/36 anonim válasza:
Hú nem tudom, hogy ez a kép igazi, de szerintem nagyon durván kövér vagy. Le kéne fogynod vagy 20 kg-t.
29/36 anonim válasza:
Ez pont ugy néz ki mint aki terhes... :D
30/36 anonim válasza:
Legalább terhes vagy ? Mert ha nem akkor nagy gáz alakod van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!