Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alakomról...

Mi a véleményetek az alakomról? KÉPPEL

Figyelt kérdés

Mi az ami tetszik, és mi az ami nem?

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 21. 19:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
hát.. van jópár plusz kiló rajtad de ha azokat ledobnád és tornáznál.. szuper lehetnél! amúgy a csinos husikhoz tartozol főleg ha előnyösen öltözködsz (értem ezalatt h nem cicanadrág rövid felsővel meg hason feszülős ruhák meg csípőnadrág..)
2011. ápr. 21. 23:57
 12/36 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem szexi vagy, szeretem a formás nőket meg a terheseket is ;)

Amúgy ha fogyni akarnál se menne szerintem mert a képekből ítélve ez belső szervi megnagyobbodás, talán máj vagy más szerv, vagy vizesedés, akárhogy is tuti, hogy nem háj, az lógna.

Nem vagy szívbeteg véletlenül, vagy családban nincs aki az??

2011. ápr. 22. 00:19
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Szóval kopaszra borotválnám a fejem bekenném balzsammal és addig csapkodnám a popsidba amíg el nem élveznél ;P
2011. ápr. 22. 00:20
 14/36 anonim ***** válasza:
Kövér vagy. De ezt gondolom tudod...
2011. ápr. 22. 09:52
 15/36 anonim ***** válasza:
Hájas vagy, ez nem lenne baj, ha mondjuk homokóra alakod lenne hozzá, de mivel alma az alakod így elég csúnya...
2011. ápr. 22. 10:03
 16/36 anonim ***** válasza:

A hasad az, amivel leginkább probléma van, a combod annyira nem vészes.

Sajnos helyi zsírégetés nincs.

Az 54%-os hülyeségeket ír (tudom, hogy direkt csinálja, de nem vicces...). Van ilyen alkat, ez ellen nem lehet tenni (mármint ne essen nekem senki, le lehet fogyni, úgy értem, hogy a testarányokat, meg hogy hova rakódjon le a zsír, azt nem lehet megváltoztatni.)

Kicsit kéne diétázni, egy 10 kg-ot ha leadnál, jó lenne.

Látszik, hogy még nagyon fiatal vagy (kép alapján 16-nál nem nagyon lehetsz több), most még könnyen megszabadulhatsz tőle.

Édességeket, cukros italokat, tésztákat, lisztes dolgokat mellőzd (néha-néha lehet, de figyelj oda.)

És valamit sportolj, bicikli, úszás... (futást én nem mondom, mert nem hiszem, hogy bírnád, én kisebb vagyok, és én sem bírom:-S)

2011. ápr. 22. 10:07
 17/36 anonim ***** válasza:

te nem kövér vagy hanem az a tipikus nagydarab.

Nagyon nagy darab vagy.Egy 20 kilót biztos fogynod kéne.

Az viszont tényleg igaz hogy nem olyan lefolyós az alakod,és ez egy jó dolog.:)

2011. ápr. 22. 10:52
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
durván kövér vagy
2011. ápr. 22. 11:01
 19/36 anonim ***** válasza:
a hasad az ami szerintem nagyon nagy, ha tornáznál és kicsit egészségesebben étkeznél ,akkor jobb lenne
2011. ápr. 22. 13:10
 20/36 anonim válasza:
Van rajtad némi fölösleg
2011. ápr. 22. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!