Mi a véleményetek az alakomról? KÉPPEL
Szerintem szexi vagy, szeretem a formás nőket meg a terheseket is ;)
Amúgy ha fogyni akarnál se menne szerintem mert a képekből ítélve ez belső szervi megnagyobbodás, talán máj vagy más szerv, vagy vizesedés, akárhogy is tuti, hogy nem háj, az lógna.
Nem vagy szívbeteg véletlenül, vagy családban nincs aki az??
A hasad az, amivel leginkább probléma van, a combod annyira nem vészes.
Sajnos helyi zsírégetés nincs.
Az 54%-os hülyeségeket ír (tudom, hogy direkt csinálja, de nem vicces...). Van ilyen alkat, ez ellen nem lehet tenni (mármint ne essen nekem senki, le lehet fogyni, úgy értem, hogy a testarányokat, meg hogy hova rakódjon le a zsír, azt nem lehet megváltoztatni.)
Kicsit kéne diétázni, egy 10 kg-ot ha leadnál, jó lenne.
Látszik, hogy még nagyon fiatal vagy (kép alapján 16-nál nem nagyon lehetsz több), most még könnyen megszabadulhatsz tőle.
Édességeket, cukros italokat, tésztákat, lisztes dolgokat mellőzd (néha-néha lehet, de figyelj oda.)
És valamit sportolj, bicikli, úszás... (futást én nem mondom, mert nem hiszem, hogy bírnád, én kisebb vagyok, és én sem bírom:-S)
te nem kövér vagy hanem az a tipikus nagydarab.
Nagyon nagy darab vagy.Egy 20 kilót biztos fogynod kéne.
Az viszont tényleg igaz hogy nem olyan lefolyós az alakod,és ez egy jó dolog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!