Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nekem van téves elképzelésem...

Nekem van téves elképzelésem a szép női alakról?

Figyelt kérdés

Szóval nekem mindig is attól volt valakinek jó alakja, hogy bármilyen ruhát megvehet, mert vékony. A formát sosem néztem csak irigykedtem mindig, hogy de jó az illetőnek, mert minden ruha jó rá.

Ugyan nem vagyok kövér (84/62/92), viszont a széles csípőm miatt alig találok magamra való nadrágot, amiben jól is érzem magam. A legtöbb ugyanis még inkább szélesíti a csípőmet. Akik nem tudják milyen gyötrelem számomra a nadrág vásárlás, azok mind irigykednek, mert hogy nekem nőies az alakom. Hát én meg pont azért adnék meg mindent, ha azt sem tudnám melyik nadrágot vegyem meg mert mind jó rám.

Valaki érez még így, ahogy én?

2011. ápr. 21. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Régen én is így voltam vele, hogy tökéletesnek láttam azt, aki vékony. Ma már egyáltalán nem így van. Pl. ma is láttam egy vékony lányt, és olyan farmer nadrág volt rajta, amilyen nekem sosem lehet, mert ilyen nacikba sosem férek bele a csípőm, és a fenekem miatt. És mégsem voltam rá irigy...! Lapos volt a feneke, csontos volt, és a háta egy picit szélesebb is volt a csípőjénél. Vékonyabb volt nálam, de én mégis vonzóbbnak éreztem magam nála. Most már jól érzem magam a bőrömben. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a gondolkodásod alapján fiatalabb vagy nálam. Szerintem az idő előre haladtával majd megváltozik a véleményed.

24/L

2011. ápr. 21. 16:44
 12/16 anonim válasza:
Én vékony vagyok, betegség miatt nem tudok hízni, de nekem is kínszenvedés a nadrágvásárlás. A mostani csőnadrág divat nem nagyon tetszik, az egyenes szárú farmer lenne az álmom. Nos rám a 25-ös méret nagy, van, hogy még a gyereknadrágok is :( Ráadásul a gyerekcuccok nagy része rózsaszín díszítéssel van tele, ami azért nem annyira nyerő nálam. Utoljára 2 éve a Tescoban tudtam venni egy nagyon jó egyenes szárú farmert, ami azóta már rongyokban van, és persze nem hoznak belőle újabb adagot, pedig mindig nézem, hátha kapok ugyanolyat megint. Ha nekem olyan alakom lenne, mint neked, biztos szoknyákat hordanék, abban érvényesül csak igazán! 23N
2011. ápr. 21. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

szia!

nekem is széles(ebb) a csípőm, és szinte ugyanezek a paramétereim, csak a derekam vékonyabb, a csípőm pedig 90 cm.

de én vékonynak érzem magam :D és XS-es, S-es nadrágot hordok. az, hogy a csípőd szélesebb nem azt jelenti, hogy husi vagy :) inkább nőies stb. más lány akinek keskeny pasis csípője van szivesen cserélne veled szerintem :)

2011. ápr. 21. 18:18
 14/16 A kérdező kommentje:

Próbálom magam meggyőzni, de amikor nem kapok magamra nadrágot mindig ugyanarra térek vissza: bezzeg aki vékony.

Köszönöm a hozzászólásokat, egyébként a 16:44-esnek üzenem, hogy valóban fiatalabb vagyok Nálad, egészen pontosan 19 éves. :)

Akkor majd csak kialakul......

2011. ápr. 21. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:

18.18 vagyok

de hát te is vékony vagy, te lány :D a méretek alapján teljesen egy vékony csajt képzelek el... az ideális alkat elvileg a 90-60-90 és te azért elég szépen megközelíted ezt. lehet azért tűnik szélesnek a csípőd, mert a derekad vékony :) de az csúnya lenne ha ugyanolyan lenne a kettő...

2011. ápr. 21. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha 170 centi vagy afeletti vagy, akkor ezek modellméretek... szóval ne panaszkodj. Amúgy az egyik nagy farmermárka pont az ilyen problémákra dobta piacra az alakra szabott farmereit - van lapos, közepes és íves csípőre is, sztem nyisd ki a szemed, és te is látni fogod melyik az, mindenhol ezeket nyomatják lassan egy éve:)))
2011. ápr. 22. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!