Nekem van téves elképzelésem a szép női alakról?
Szóval nekem mindig is attól volt valakinek jó alakja, hogy bármilyen ruhát megvehet, mert vékony. A formát sosem néztem csak irigykedtem mindig, hogy de jó az illetőnek, mert minden ruha jó rá.
Ugyan nem vagyok kövér (84/62/92), viszont a széles csípőm miatt alig találok magamra való nadrágot, amiben jól is érzem magam. A legtöbb ugyanis még inkább szélesíti a csípőmet. Akik nem tudják milyen gyötrelem számomra a nadrág vásárlás, azok mind irigykednek, mert hogy nekem nőies az alakom. Hát én meg pont azért adnék meg mindent, ha azt sem tudnám melyik nadrágot vegyem meg mert mind jó rám.
Valaki érez még így, ahogy én?
ezért hordtak évszázadokig szoknyát a nők.
A divatot nagyrészt homoszexuális férfi tervezők urallják: serdülő fiú alakra tervezik a ruháikat.
Hordj csípőt takaró blúzt, vagy hordj ruhát!
Vagy "madonna" nadrágot!
a lecsúsztatott zseb mindenkit szélesít.
Mást is, úgyhogy megveheted.
én igen, és szerintem nekünk jobb :D de tényleg, most nézz már meg egy vékony lányt fürdőruhában: elöl deszka, hátul léc. és mondjuk mellé egy nőiesebbet, akinek szép melle, feneke, dereka, csípője van... szerintem sokkal szebb látvány, még akkor is, ha nem tud felvenni minden divatos nadrágot! egyébként nekem az a tippem, vegyél egy magassarkút hozzá(nem kell túl magas), és az meghosszabbítja opikailag az alakodat. és szerintem csak azért nem áll jól neked minden gatya, mert mostanában olyan hülye divat van a nadrágok terén(is), hogy csak a modelleken mutat jól!
na úgyhogy fel a fejjel, én komolyan szeretem az alakomat, és nem akarnék egy pár divatos cucc miatt deszka lenni :)
remélem, tudtam segíteni, am kérdezz meg fiúkat is, és szerintem nekik is általában a nőies formák jönnek be ;)
Ezt a rinyálást. Ennél nagyobb bajod sose legyen. :D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!