Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni? 170cm...

Hogy tudnék lefogyni? 170cm 62kg 15/L

Figyelt kérdés

Minden nap futok 20percig már másfél hónapja és vacsira meg alig eszek vmit, mégse fogytam egy grammot se. :((

Esetleg van vmi diéta vagy ilyesmi?

2011. ápr. 20. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Izé, mi a bajod magaddal? Nem vagy Te egy kicsit önbizalom-hiányos? 170 cm és 62 kg az meg se közelíti a dagit. Azt nem tudom, hogy az mennyire fordulhat elő, hogy valaki nem egyenletesen oszlik el. Ha úgy érzed, hogy bizonyos részeiden több van, akkor keress egy olyan valakit, aki kifejezetten ezzel foglalkozik, és tud mondani gyakorlatokat, amik célirányosabbak.

Visszatérve az elejéhez: az én első tippem az, hogy ebből nem fogsz tudni fogyni, és nem is szükséges.

2011. ápr. 20. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:

8 kiló minuszod van,

hova akarsz még fogyni?

Kretén vagy?

2011. ápr. 21. 01:48
 3/3 anonim válasza:
Én is 62kg vagyok, csak 175cm és 14L én is fogyni akarok.. miket, hogyan eszel ??
2011. szept. 24. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!