Nagyon szép lány, teljesen természetes, bájos, kedves. Azért egyáltalán nem nevezném átlagosnak. Jó is lenne, ha ilyen lenne az átlag magyar nő... de azért ettől nagyon távol állunk:) Igaz, nem az a fajta szépség, aki hihetetlenül kiemelkedő, de igenis gyönyörű lány.
2011. ápr. 23. 12:48
32/41 anonim válasza:
szerintem is rendkívül bájos! Mondjuk nekem pont az ilyen lányok tetszenek. Nagy, igéző barna szemek, hosszú barna haj...
Nem tudom, mit írogatjátok, hogy van szebb, meg stb.. Most erről a lányról van szó.
18/f
2011. ápr. 23. 13:31
33/41 anonim válasza:
természetes. és smink nélkül is ugyanolyan gyönyörű mint sminkelve. és az alakja is tök jó.
2011. ápr. 23. 14:44
34/41 anonim válasza:
Elképeszően hosszú és vékony lába van. A karja különlegesen hosszú, nagyon ritka, emelett karcsú az is. E mellé társul az is, hogy nagy a melle. Az arca gyönyörű! Ha bevan göndörítve a haja, a legszebb nő a világon.
2011. ápr. 23. 14:58
35/41 anonim válasza:
A kérdés nem az,hogy mi szép benne,hanem,hogy mi NEM szép.
Egyszerűen gyönyörű,bájos és megközelíthető.Ráadásul kedves és vicces az interjúkból ítélve.
Nem teszi az agyát,pedig neki lenne mire.
2011. ápr. 23. 15:27
36/41 anonim válasza:
Nekem is a szemei tetszenek, meg az orra, mármint cserélnék vele, mert az én orrom nem valami szép! :S :( De tényleg szép lány! És nekem itt tetszik a legjobban!! :) 15L
Átlagos, nekem nem tetszik, bár szép az alakja, más nem...
Elmennék mellette az utcán simán.
2011. ápr. 23. 16:39
40/41 anonim válasza:
(Ezt a kérdést kiírhattad volna úgy is, hogy "Nina Dobrevben mi a szép?", ha már ismert emberről kérdezel...)
Abban igazad van, hogy átlagos és hétköznapi, de talán pont ettől olyan bájos. Szerintem szép szája, orra, szemei vannak, a haja hosszú, dús. Az öltözködése is jó (bár, gondolom stylistok javítottak rajta) és nagyon tudja, melyik póz áll jól neki és melyik nem. Hétköznapian szép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!