Ebben a lányban mi a szép? : O
2011. ápr. 17. 15:01
1/41 Kingaa1 válasza:
nem tudom, de szeretnék igy kinézni:) vagy legalább hasonlóan. De igy sem panaszkodhatom:)
2/41 anonim válasza:
3/41 anonim válasza:
Természetes, szinte gyermeki bája van. Tetszik.
26/F
4/41 A kérdező kommentje:
mindenkinek ő tetszik pedig szerintem tök hétköznapi lány. tényleg szép , de láttam már nála szebbet is
2011. ápr. 17. 15:05
5/41 Kingaa1 válasza:
De szép... mindig akadnak szebbek, de az ilyen szépségeken megakad az ember szeme!
6/41 anonim válasza:
És, mondta valaki, hogy a hétköznapi lányok nem szépek? Minden nő szép, amíg tönkre nem teszi egy mesterkélt mű-maszkkal :)
7/41 A kérdező kommentje:
Hát jaa... Nekem a haja tetszik*.*
2011. ápr. 17. 15:07
9/41 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép nő; azon a bizonyos 10-es skálán én a magam részéről megajánlok neki egy 9-est.
24/F
10/41 anonim válasza:
Szép arca van, kicsit kislányos, nekem tetszenek az ilyen lányok, ehhez pedig nőies alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!