Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ebben a lányban mi a szép? : O

Ebben a lányban mi a szép? : O

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi vagyok a véleményetekre :))

2011. ápr. 17. 15:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

"ki mondta, hogy azok a lányok a gimiben nem szépek?"

Senki nem mondta, vannak a gimiben is szép lányok, de a többség csak átlagos és nem kiemelkedően szép.

Számomra nina dobrev messze van a széptől, egy szürke egérnek tartom.

2011. ápr. 17. 16:47
 22/41 anonim ***** válasza:
mert természetes szépség
2011. ápr. 17. 17:21
 23/41 anonim ***** válasza:
89%

Aki azt mondja erre a lányra, hogy csak átlagos annak a fejében komoly gondok lehetnek. Szimmetrikus arca van, szép szemei, szája és ajkai, gyönyörű alakja, magyarul szép nő.

25N

2011. ápr. 17. 18:07
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:07

Nehogy már komoly gondok legyenek valaki fejében is, mert más az ízlése, mint neked... Szerintem ez a lány átlagos, és semmi baj nincs a fejemben, köszönöm szépen. És én sem mondom, hogy valaki azért hülye, mert szerinte szép ez a lány. Tolerancia, varázsszó.

2011. ápr. 17. 18:16
 25/41 anonim ***** válasza:

szerintem az alakja nagyon csúnya a dereka nagyon fura és így elrontja az összhatást ,nekem a szeme az nagyon nagyon tetszik

18/f

2011. ápr. 17. 18:24
 26/41 anonim ***** válasza:
gyönyörű lány! a mosolya az arca, a haja, a kisugárzása. az alakja, nekem maga a tökély.
2011. ápr. 17. 20:58
 27/41 anonim ***** válasza:

A derék-csípő aránya az szép benne.

A feje nem tetszik. Nem csúnya, de unszimpatikus.

2011. ápr. 17. 21:13
 28/41 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem ez egy szép lány. Én nagyon kritikus szoktam lenni, de ez egy szép, bájos lány. Nem mondom, hogy nincsen nála szebb, de ő simán a szép kategória!
2011. ápr. 18. 14:15
 29/41 anonim ***** válasza:
Ebben a lányban, minden szép
2011. ápr. 18. 16:40
 30/41 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki beleszületik a világba átlagosan és lehetősége van rá kihozni magából a maximumot (alapadottságok azért sokat számítanak).

Ő ki is hozta, egy dekoratív lány, kellőképpen magas (169 cm), szép hosszú haja van, az arca bájos és ahogy látom ápolt, csinosan öltözködik (bár van is keret rá), szóval egy kellemes jelenség.

2011. ápr. 23. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!