Jah, jó csaje, szépek a szemei, meg tényleg van valami megfogalmazhatatlan kisugárzása... de Ő elég fiatal, ilyet tud sok csaj, csak filmben Ő szerepel.
Van még pár másik is, ha esetleg arra is kíváncsi vagy, hogy ők miért szépek, de megfogalmazni nem igazán lehet szerintem, hacsaknem úgy, hogy 'azért mert csak':
Ők is szépek szerintem. Utóbbi 32 éves, szerintem jól tartja magát. Elena 22, róla meg majd kiderül később.
1111/néni
2011. ápr. 17. 15:19
12/41 A kérdező kommentje:
:)) tényleg szépek...
2011. ápr. 17. 15:23
13/41 anonim válasza:
szerintem is szép, de semmi különleges :) ha nem lenne felkapott sztár, akkor nem lenne ilyen népszerű a férfiak körében hidd el... az utcán 20 méteres körzetben összeszedek szebbet :)
2011. ápr. 17. 15:34
14/41 anonim válasza:
Nemtom, mostanában úgy néz ki, hogy a kislány az ideál, és hát ez inkább az, mintsem nagybetűs Nő. Nekem egyáltalán nem tetszik.
2011. ápr. 17. 15:39
15/41 anonim válasza:
Olyan természetes, bájos benyomást kelt, szerintem is nagyon szép:)
2011. ápr. 17. 15:42
16/41 anonim válasza:
Szerintem nem is a szép a legjobb szó rá, hanem inkább bájos. De az nagyon:)
2011. ápr. 17. 15:48
17/41 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép,az a természetes szépség :)
2011. ápr. 17. 15:52
18/41 anonim válasza:
Ez a lány szép?!
Manapság divat minden nőre azt mondani, hogy szép....
Ő nem szép, maximum bájos, de inkább csak átlagos. Ha bementek egy gimnáziumba, százával találtok hasonló lányokat.
2011. ápr. 17. 16:34
19/41 anonim válasza:
Utolsó: és ki mondta, hogy azok a lányok a gimiben nem szépek?
Szóval az a felvetés, hogy Nina Dobrev szép, nem jelenti azt, hogy nem találunk rajta kívül szép nőket.
Amúgy Magyarországon egyébként sem nehéz szép lányokat találni, szerencsére. :-)
2011. ápr. 17. 16:39
20/41 anonim válasza:
szerintem is átlagos, az alakja viszont bombajó! :) 21L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!