Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék végre szép?

Hogyan lehetnék végre szép?

Figyelt kérdés
nagyon elvagyok keseredve mert, smink nélkül borzasztóan nézek ki, spáadt vagyok, a szolit nv szeretem, alapozót nem használhatok mert kijönnek a pattanásaim, a szemem kék, a hajam se szőke se barna nagyon fakó, így tehát nincs semmi olyan az arcomon amitől élénkebbnek tűnne az arcom:s kb 1 hónapja felüléseket végzek és próbálok diétás ételeket fogyasztani de falásrohavok törnek rám.a legnagyobb baj h nagyon aránytalan vagyok a fenekem borzasztó nagy pedig alig vagyok 52 kg,és azt sem tudom h milyen színek állnak jól a bőröm és a hajam színéhez, a fogam pedig borzasztó az egyik lejjeb van mint a másik de nem értem h miért és mit tud vele a fogszabályzó szakorvos kezdeni,és az a baj h ezeket a problémákat szűkös költségvetésből kell fedeznem.
2009. márc. 2. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

És akkor most próbálj egy olyan felsorolást csinálni, ami szép rajtad, amit szeretsz magadon! Minimum ennyi jó dolgot (de inkább többet!) írj magadról! Mert látatlanul is biztos vagyok benne, hogy sok szép dolog van rajtad!

Egyébként a világos hajszínhez, kék szemhez jó a fehér bőr, tehát az nem olyan vészes. Ha szolizni sem akarsz menni (pedig állítólag már van "bio" is), akkor az alapozó, púder jó megoldás lehet, ha mindenképpen barnább bőrre vágysz. Hogy ne legyenek pattanásaid, figyelj oda a napi rendszeres és alapos arctisztításra, a heti arc (és test) radírozásra. Jó minőségű, nem pattanásképző, olajmentes, matt alapozót már elfogadható áron találsz (pld. Miss Sporty, vagy a Rossmann, DM saját márkái).

Az alapozó helyett elég lehet egy kis rózsaszínes arcpír is az arccsontodra. És vannak barnítós testápolók (külön arcra is).

Ha nem akarod befesteni a hajad, vannak olyan bemosók, hajszínezők, amik felfrissítik a hajszíned, esetleg pár mosás alatt kikopó színt adnak.

Hogy a feneked nagyobb, az azt jelentheti, hogy körte alakod lehet, amire legyél büszke, mert az IGAZÁN NŐIES! Persze tornával feszesítheted, formálhatod.

A falásrohamokat kiegyensúlyozott diétával elkerülheted, szerintem erre is találsz rengeteg ötletet.

Ma már szinte mindent megtud oldani egy fogorvos, fogtechnikus. De ha nincs rá jó pár (száz) ezer forintod, attól még a fogak fehérsége (és az hogy egészségesek) fél siker!

Valószínűleg te "Tavasz" típus lehetsz, a neten erre is találsz ötleteket, hogy ennek a típusnak milyen színek állnak jól.

Mosolyogj sokat és főleg szeresd magad! Amilyennek magad látod, olyannak látnak mások is!

Amikor kifejezetten szépnek érzem magam, sokkal többen megnéznek, csupa jó visszajelzést kapok. Szóval fontos a kisugárzás. Húzd ki magad és még egyszer:szeresd magad!

2009. márc. 2. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te túldramatizálod a helyzeted.

Férfiként a sminkeléshez nem értek, de 52 kg-san szerinted nagy segg nekem nagyon szexin hangzik:P:D

2009. márc. 2. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi nektek:)
2009. márc. 2. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ha szeretnéd add meg az msnen címed.. asszem megpróbálhatok segíteni! Jó tanácsokat szoktam adni, amiket meg is fogadnak.

pusszi

18/l

2009. márc. 5. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi! sings19@hotmail.com
2009. márc. 9. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!