Nagyon csúnya, NAGY A HASAM? KÉP
Figyelt kérdés
Alig van fölösleg a hasamon, és nincs semmi baj az emésztésemmel. Ilyen kikerekedő a hasam már tini korom óta. Miért lehet ez? Hogy tudnék változtatni rajta? Mi a véleményetek róla? Mi a véleményetek az alakomról?
2011. ápr. 11. 19:14
1/21 anonim válasza:
A lábad nagyon jó! :) Miket szoktál enni? Nekem akkor ilyen a hasam ha felpuffadok.
2/21 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs a hasaddal azon kívűl j ó alakod lehet!
Ha úgy véled nem természetes ez a puffadás, akkor szerintem menj el orvoshoz hátha ő jobban megtudja mondani mi okozhatja.. Bár lehet nálad csak genetika:).
3/21 anonim válasza:
a sokat piáló lányoknak szokott ilyen hasa lenni :D vékonyak, de dudorodik a poci :D
lehet hogy az étrendeden kellene változtatnod, mert elég sok kaja puffasztja a hasat, amiről nem is gondolná az ember... ilyen problémám nekem is van
20/L
4/21 anonim válasza:
tényleg látszik hogy nem hájas, hanem hogy fel van puffadva, vagy valami, de egyébként nagyon szép, síma bőröd van :)
5/21 anonim válasza:
Talán ha sportolnál,mert így semmi alakod nincs..Nincs nagy hasad(bár én örülnék ha csak ennyi lenne)de látni,hogy semmit nem sportolsz..
6/21 anonim válasza:
szerintem se vészes, és a fentebb említettek lehetnek az okai. Bár meg kell jegyeznem, a nacid szexi:P
8/21 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van.Tényleg rossz a tartásod.Ha egyenesen állnál,akkor rögtön máshogy néznél ki.:)
9/21 anonim válasza:
Gyúrj hasizomra, mert nincs ami tartsa a beleidet, azért ilyen. Húzd be, azzal is edzed.
10/21 anonim válasza:
Hat igen,eleg nagy a hasad. Talan elkene kezdened sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!