Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrzetet szőkíteni? (bővebben...

Szőrzetet szőkíteni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
a szőrzet alatt értendő a combon és hason találhatók.ugyan gyenge piheszerűek de nekem a hajam is alapból fekte így ezek is.és a kérdés az lenne hogy házilag lehet-e vagyis nyilván lehet ( de ajánlott-e vagy milyen következmények várhatók mellékhatásként bőrpír, kiütések hasonlók)rendes hajra való hidrogén peroxiddal kiszőkíteni őket. mert a szőrzet szőkítéséről már hallottam, de így ebbe a verzióban megoldható-e? és ha lesz mellékhatása meddig tart? és ti szoktatok-e ilyet csinálni? vagy titeket lányokat egyáltalán nem érdekel a combon és haon vagy egyéb helyeken(karon,váálon) található szőrzet? és ha igen milyen eljárást választottatok ezek eltűntetésére?
2011. ápr. 10. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
lehet szőrt szőkíteni, de a hidrogén-peroxidhoz(6%-os) szőkítőport kell keverni. Ezt kellékesben megtalálod egy kis zacsi 2-300ft. ezzel kened be a szőrt, 10 percig hagyod hatni, majd vizes vattával lemosod. Kis bőrpír, vagy közben egy kis csípő érzés előfordulhat, ezért a művelet végén kend be bőrnyugtató kenőccsel, pl popsikenőccsel.
2011. ápr. 10. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi szépen. ja,úgy nagyjából tudtam mi várható mert a ahajam jobban mondva fejbőtömön már tapasztaltam.úgyhogy annyira nem volt meglepő :D

az van h nekem csak 12%-osom van itthon hozzá.azzal nem lenne jó szerinted?

2011. ápr. 10. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
de, az is jó, ha nincs más, csak a bőrödet jobban csípheti. Ezért előtte kend át a bőröd egy kis testápolóval, hogy a szőkítő minél kevesebb helyen találkozzon a bőröddel.
2011. ápr. 10. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
ui: ha bevált, vagy okosodtál, várom a zöld kezet ;)
2011. ápr. 10. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi. bevált. jócskán marta, tépte, húzta a bőrömet de ennyit megért. egyébként fehér bőröm van nagyon és vigyázok is rá h az amarafjon de még régről kb 5évvel ezelőttről van pár napozásról árulkodó tesrészem mondjuk a hátam alja a csípőmnél a fenék fölött ott még kicsit barna de rákentem a hidrogénperoxidot+szőkítőport és világosított a bőrszínemen is xd de szerintem csak átmenetileg mert egyre halványabb lesz. :)
2011. ápr. 12. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!