Milyen alkohol szőkit? És hogy kell szőkiteni vele?
Figyelt kérdés
Mivel nem akarom szedni a bajszom,rögtön a szőkitésre gondoltam.Hallottam már,h alkohollal lehet szőkiteni,csak nem tudom h melyikkel mert ugye több fajta van.2010. máj. 9. 15:05
1/4 anonim válasza:
unicummal, csak igyál meg belőle 5 litert/nap
2/4 anonim válasza:
Neharagudj de ez butaság. Gondolom arra célzott az illető, hogy szőke nővé butít a pia. A legjobb tudásom szerint alkoholt szépészetben ilyesmire nem használnak. Gyantázd le, hosszú távon jobban jársz, mert ha szőke ha nem az még szőr...
3/4 anonim válasza:
szerintem már vanak erre kitalált epilátorok amitöl nem lesz csunya ot a bör..
4/4 A kérdező kommentje:
Pedig én kozmetikustól hallottam,h ő szőkit vmilyen alkohollal.Azt hiszem,h el kell menjek hozzá...Mert én csak azt akarom h ne látszon,nem azt h ne legyen és utána megint kinőjjön...xD
2010. máj. 12. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!