Mi a francért festeti ennyi nő a haját?
nekem barna a hajam, de nem szeretem ezt a színt, ezért szoktam festeni feketére, ez a kedvenc színem és egyébként is állandóan fekete cuccokban járok /nem vok emo/ :-)
ez is egy ok, illetve sok nő unja már a hajszínét, szeret kisérletezni, vágynak a változatosságra...stb.
Hát én csak egy világosítót használok ami nagyon kevés hidrogénperoxidot tartalmaz így kezelhető marad a haj és megmarad az eredeti hajszínem csak előhoz belőle egy kis aranyfényt...
Amúgy én azokat nem értem akik tényleg bármi áron szőkítik a hajukat...nem baj hogy abszolút szarul néznek ki mert sötétebb a bőrük mint a hajszínük és úgy néznek ki mint egy szőkített afrikai...ők akkoris platinaszőkére festik a hajukat, kit érdekel hogy az emberek fele röhög rajta milyen természetellenesen néz ki...vagy épp azon hogy a sötét hajukat mustársárgára szedi ki a hidrogén ő nekik akkoris ez a szép ez a természetes hajszín...
Hat megunjak.. mas valas znicns ra.. vagy uj szineket akarnak felfedezni hogy mi all jol nekik... szeretik a valtozatossagot...
amugy tenyleg nem egeszseges a hajnak..de ha nem viszik tulzasba pl egy egy tincs.. az feldobja a frizurat es tok elegans is lehet:)
Nekem egyedül a henna jutott eszembe. A gondom hogy elég egyszínűnek tűnik a hajam, pedig rendesen inkább világosbarna, mint sötét. Mégis a pár nagyon sötét tincs miatt szinte már fekete vagyok..
Mindegy, ráérek még a festéssel, majd ha elkezdek őszülni.
20:44es valaszolo:
leirod ide, hogy mi az a vilagosito? en pont ilyet szeretnek a vilagosbarna hajamra, hogy olyan szalmaszokes legyen. annal vilagosabbat nem akarok. De meg ilyennel nem talalkoztam.
Elore is koszi a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!