Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért festeti annyi lány a...

Miért festeti annyi lány a haját? Nem jó az eredeti?

Figyelt kérdés
És ráadásul olyan a tapintása, mint a műanyagnak és nagyon ritkán nem lehet nem észrevenni.
2011. márc. 28. 18:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

mert egyszer kiprobal egy új színt hogy milyen lenne vagy fogadásból és sose tudja visssza kapni az eredetit max ha lenövesztené de az rengeteg idő és egy idő után a festett haj fakul és csúnya lesz és újra kell... :(

én így jártam!

2011. márc. 28. 18:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azért festem mert 1) szeretek új dolgokat kipróbálni 2) az eredeti hajszínem gusztustalan fakó barna 3) vörös jobban áll
2011. márc. 28. 18:11
 3/19 anonim ***** válasza:

Talán mert kíváncsi milyen más hajszínnel. vagy mert csak szeretné "feldobni" magát valahogy.

Én csak egy nagyon kicsit eltérő hajszínnel festeném be a hajam, de nem hiszem, hogy ezt megcsinálom. Eddig csak szőke melírral volt festve de az is tönkretette.

2011. márc. 28. 18:12
 4/19 A kérdező kommentje:

ma 18:09 :

Hajvágás, majd újranöveszés sokat segítene.

Vagy keresel az eredetihez nagyon hasonló színű festéket.

2011. márc. 28. 18:18
 5/19 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam más színeket is. Az eredeti hajszínem csúnyának találtam.

Mondjuk komolyan vettem a festést, arról meg nem mondtad volna, hogy nem eredeti, az utolsó hajszínemen fél évet dolgoztunk, hogy megfelelő legyen, valamint rengeteg időt és energiát fordítottam az ápolására.

Aztán meguntam, növesztettem egy kicsit és levágattam rövidre :) Azóta eredeti színű a hajam és sokkal egyszerűbb kezelni :)

2011. márc. 28. 18:27
 6/19 anonim ***** válasza:

"ráadásul olyan a tapintása, mint a műanyagnak"

Cáfolom, aki igényes, és törődik a hajával, annak szép a haja.

Én direkt a lehető legtermészetesebb vörös színre festem a hajam, mert kicsi korom óta mindig vörös hajra vágytam az eredeti helyett, ami ronda fakóbarna, és nem is áll annyira jól.

Amúgy meg mindenkinek a saját döntése, hogy hogy néz ki, én se cseszegetem a csőgatyás-tornacipős íkufájtereket.

2011. márc. 28. 18:36
 7/19 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból, vagy megunja a hajszínét, szereti a változatosságot.
2011. márc. 28. 18:44
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne egy szép eredeti hajszínem akkor eszem ágában sem lenne belerondítani festéssel, én is nagyon nem szeretem. De sajnos nekem nagyon csúnya seszínű, piszkos egérszürke hajam van, igazi borzalom. Ezért kénytelen vagyok festetni, bár ne kéne.:(
2011. márc. 28. 18:56
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem tetszik az eredeti hajszínem, kb. minden második lánynak olyan van.Most vöröses-barnára festetem(gesztenye) és imádom.Jobban illik a szememhez és nem mindenkinek van ilyen színű haja.
2011. márc. 28. 19:24
 10/19 Horkýže Slíže ***** válasza:
100%
aki rendszeresen apolja a festett hajat aze nem olyan mind a muanyag.....en azert festem mert nemtetszik az eredeti hajszinem,,,es a gondor hajambol meg valtozatos frizurat se tudok csinalni mert csak kiengedve passzol az arcomhoz
2011. márc. 28. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!