Miért festeti annyi lány a haját? Nem jó az eredeti?
mert egyszer kiprobal egy új színt hogy milyen lenne vagy fogadásból és sose tudja visssza kapni az eredetit max ha lenövesztené de az rengeteg idő és egy idő után a festett haj fakul és csúnya lesz és újra kell... :(
én így jártam!
Talán mert kíváncsi milyen más hajszínnel. vagy mert csak szeretné "feldobni" magát valahogy.
Én csak egy nagyon kicsit eltérő hajszínnel festeném be a hajam, de nem hiszem, hogy ezt megcsinálom. Eddig csak szőke melírral volt festve de az is tönkretette.
ma 18:09 :
Hajvágás, majd újranöveszés sokat segítene.
Vagy keresel az eredetihez nagyon hasonló színű festéket.
Én kipróbáltam más színeket is. Az eredeti hajszínem csúnyának találtam.
Mondjuk komolyan vettem a festést, arról meg nem mondtad volna, hogy nem eredeti, az utolsó hajszínemen fél évet dolgoztunk, hogy megfelelő legyen, valamint rengeteg időt és energiát fordítottam az ápolására.
Aztán meguntam, növesztettem egy kicsit és levágattam rövidre :) Azóta eredeti színű a hajam és sokkal egyszerűbb kezelni :)
"ráadásul olyan a tapintása, mint a műanyagnak"
Cáfolom, aki igényes, és törődik a hajával, annak szép a haja.
Én direkt a lehető legtermészetesebb vörös színre festem a hajam, mert kicsi korom óta mindig vörös hajra vágytam az eredeti helyett, ami ronda fakóbarna, és nem is áll annyira jól.
Amúgy meg mindenkinek a saját döntése, hogy hogy néz ki, én se cseszegetem a csőgatyás-tornacipős íkufájtereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!